PAŞALIDAN YENİLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezgin 1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

sezgin 1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sezgin SAVUR
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Arkadaşlar kuşlarımdan bazıları ve yeni yavrularım.İlerki günlerde paylaşımlarım devam edecek.Umarım beğenirsiniz.Hepinize şimdiden teşekkürler.Saygılar.

Ekli dosyalar

• Goruntu(208).webp
    Goruntu(208).webp
    32.9 KB · Görüntüleme: 1,827
  • Görüntü036.webp
    Görüntü036.webp
    18.3 KB · Görüntüleme: 1,805
  • Görüntü050.webp
    Görüntü050.webp
    4.4 KB · Görüntüleme: 1,819
[No message]

Ekli dosyalar

• Goruntu(312).webp
    Goruntu(312).webp
    34.7 KB · Görüntüleme: 1,810
  • Goruntu(306).webp
    Goruntu(306).webp
    41.1 KB · Görüntüleme: 1,813
  • Goruntu(353).webp
    Goruntu(353).webp
    52 KB · Görüntüleme: 1,841
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü056.webp
    Görüntü056.webp
    9.8 KB · Görüntüleme: 1,852
  • Görüntü064.webp
    Görüntü064.webp
    11.9 KB · Görüntüleme: 1,820
  • Görüntü071.webp
    Görüntü071.webp
    8.9 KB · Görüntüleme: 1,840
sezgin maşşallah kardeşim gule gule besle saygıLar Ayhan

Maşaallah yavrular saglıklı görünüyor hastayım şu sarıkuyruklara bende edinmek istiyorum bunlardan bi çift ama fiyatları ne geçiyor acaba kemalpaşa ihalesinde bulabilirmiyim bunlardan bilgi verirseniz sevinirim hayırlı günler...

maşallah baskalarda son nokta daha iyisi olamaz sanırım allah daha da fazlasını versin sarı kuyruklar biraz daha çalısma istiyor sanırım
sarı kuyrukların anne ve babalarını mrk ettim rica etsem onların da fotolarını görebilirmiyiz

Sarı kuyrukların anne ve babalarını koyabilirim.İkiside sütbeyaz sarıkuyruktur.Fakat sürekli bademli sarı kuyruk yavru vermektedirler.Saygılar.

Çok sağol ayhancım.Naber, Nasılsın.

Sevgili dostum, kuslarin cok guzel ellerine emegine saglik, Kara Baskalarin daha ayrintili fotograflarini bizimle paylasirsan cok sevinirim.

Serdar bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Yeni yavrularım bu paylaştığım kuşlardan inanın daha güzeller.Kara baskalarda aradığınız özellikleri yazarsanız diğer ki fotoları ayrıntılı bir şekilde çekebilirim.Çok yakında onlarıda sizlerle paylaşacağım.SAYGILAR....

sezgin bana bi sarı baska dişi lazım haberin olsun var mı bana gore kus bılıyosun ben beyenmem her kusu ona gore
bide gelde benım kırmızılara bak bıara snde msn fılan yok mu varsa bana ozelden msj at saygıLar Ayhan

kuslarin cok guzel ellerine emegine saglik

eline sağlık dostum yine patlatmışsın bombayı güzel kuş heryerde güzeldir bu kendini beyenmek değil aslında bizler m.kemalpaşa tatkavaklı güvercin sevenler olarak iddaalıyız ..

sametgarip' Alıntı:
eline sağlık dostum yine patlatmışsın bombayı güzel kuş heryerde güzeldir bu kendini beyenmek değil aslında bizler m.kemalpaşa tatkavaklı güvercin sevenler olarak iddaalıyız ..

Sağol arkadaşım allah hepimize daha iyilerini nasip etsin.Bizler Mustafa Kemalpaşa Tatkavaklı güvercin sevenler olarak birlikte varız.

Geri