Pazarcık Yüksek Uçucusu (Пазарджишки високолетачи)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sevginbg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

sevginbg

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sevgin ziya
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
124fi.jpg

122zb.jpg

120wb.jpg

114cgk.jpg

110oaj.jpg

11730295.jpg

31336563.jpg

97431772.jpg

kuşlarınız çok güzel allah kazasız belasız beslemenizi nasip eder inşallah pek fazla anlamam bu kuşlardan ama güzel yükselmişler :))

pek bulunmuyor sanırsam ilk kez görmekle beraber daha önce ismini duymamıştım

bu kuşlar senın mi 4resımdekınle 8.resımdekı kuşlar bulgar pazarcık stesınden alınma resımlere alıntı yapmanı tavsıye ederım, otekılerı bılmemde ama 4 ile 8.resımler senın kuşların olamaz .pazarcıkları nerden aldıgını ogrenmek ısterım cevabını beklıyorum .selamlar.murat KAYMAK :slm: :slm: :slm:

barakuda' Alıntı:
bu kuşlar senın mi 4resımdekınle 8.resımdekı kuşlar bulgar pazarcık stesınden alınma resımlere alıntı yapmanı tavsıye ederım, otekılerı bılmemde ama 4 ile 8.resımler senın kuşların olamaz .pazarcıkları nerden aldıgını ogrenmek ısterım cevabını beklıyorum .selamlar.murat KAYMAK :slm: :slm: :slm:
benim dememiş zaten:)sadece tanıtım yapmış:)

bunların yüksek uçuşundan çok saatlerce havada kaldığını duymuştum

evet dogrudur arkadaşımda bunlaedan var geçen sene 15 taneden fazla havada kaybettı bunların bır tek kotu huyu çok yukselmeleri ve uzun sure uçmalarıdır ,en son uçtuklarında zaten gece gunduz uçtular ve aşagı eksık ındıler bu kuşlar bulgarıstanın HASKOVA kasabasında yetiştirilmektedır ve uçuran adamlar en az 6 7 saat uçurdukları kuşları bırdaha salmama şartı ıle damızlık bolumune ayırmaktadırlar arkadaşımında şu anda elınde 7 8 tk pazarcık olup kendısıde kış oldugu için salmamaktadır uçuşları mukemmel olup seyredılmesı zor kuşlardır yaza seyretmek ısteyen arkadaşları mısafır olarak davet ederız şimdiden sevgıler MURAT KAYMAK ...........

selamlar .aşagıdaki resimlerdeki kuşlar wuta veya alason diye yine bu sitede resimlerini görmüştüm.dalıcı ırk olmaları lazım.

Arkadaşlar bu kuşların 1 çifti ne kadardır ? yetiştiren arkadaşlardan 1 çift almak isterdim.

arkadaslar antepte bu kuslardan cok fazla var degerlerı baya yuksek bu kusların burda 100 tl den baslıyor :)))

SELAM
AMMA COK YÜKSEK UÇUCU IRK VARMIŞ..HER YÖRENİN YÜKSEK UÇUCU BİR IRKI VAR...
DÜŞÜNÜYORUMDA BELKİ BİZİM MAHALLENİNDE YÜKSEK UCUCU BİR IRKI VARDIR AMA BENİM HABERİM YOK...

Geri