pazardaki sakalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan güvercin avcısı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin yasmalı
Meslek
tıp okuyor
İlgi Alanı
Kemirgenler
güvercin almak için pazara gitim.bi tezgaha yanştım bir çam kabuğu hünkari aldım . tezgaha göz gezdirğimde küçük kfese konulmuş 5 saka 5 hint bülbülü gördüm.sakalar daha yeni yakalanmış belili acı içinde bağırpı p kendilerini kafese vurup duruyolar hemen yanımda kaç para baktım 20 lira vardı 4 saka 1 hint bülbülü aldım sakaları bi parka götürüp tek tek saldım hint bülbülünün yaşamayaçağını söyleyince bi arkadaşımdan genişçe bi kafes temin etim. onun içine koydum . bir kaç gün sonra aynı parka gitiğimde sakaötüşleri duydum bu beni gururlandırdı. haftaya bi hünkar götürüm yeni yakalanmış sakalarla değişicem onlarıda oraya salıcam. ............hüseyin yasmalı......................

Tebrik ederim çok hoş bir davranış sergilemişsiniz.. ::))
Ne güzel olmuştur kimbilir o sakaların sesini ninlemek .. Özgürlük lerini yeniden kazanmış mutlu mutlu ötmeleri ,nekadar heyecan verici .. Helal olsun size .. Alkışlıyorum sizi .. selamlarŞEREF

saka kuşu ötümü güzel olduğu için kafeste besleniyor besleyenler eminimki ötümü için besliyorsa eğer elinden geldiği kadar özenle bakıorlardır kuşlara, doğaya bırakılması daha makbuldür elbette ama saka beslemek namelerini dinlemek inanın ki bi hastalık. Saka besleyenleri kınamayalım lütfen, yaptığınız örnek davranış için şahsım adına teşekkür ederim güzel bi davranış sergilemişsiniz.

cok guzel kardesim tebrik edrim bence hunkarileride tek tek sal gitsin...

Davranışınız güzel fakat bu şekilde baş edemezsiniz, ayağında künye olmayan saka satışı yasaktır, ekiplere bildirin diyeceğim ama bu seferde kuşpazarını kapatırlar .

saolun arkadaşlar

Geri