Morrigan
Üye
- Ad Soyad
- Hale Korkmaz
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
Arkadaşlar 1-2 ay önce sokakta yavru bir güvercin bulup evde bir kaç gün bakmıştım yürüyemiyor sürekli düşüyordu. Veteriner bir şırınga hazırladı onu içirdik gagasından. Çok şükür evde uçma denemeleri yapmaya başladı ve saldık. Ancak ilginç olan şu, asansörle aşağı indirdiğimiz güvercini ertesi gün koridorda bulduk Pencereden uçurmayı göze alamadık düşer belki diye. Nasıl buldu evi o hayvan da içeri girdi hala anlamış değiliz Bazen mutfakta geziyodu ordan dışarıyı gördü tanıdı diye düşünüyoruz mutfak camı da açıktır sürekli. Neyse sorunum şu; bu güvercin günün belli saatlerinde yemek yemek için gelmeye devam etti. Biz de yem koymaya başladık cama sürekli. Haliyle yeni güvercinler keşfetti yemlerimizi 2-3 haftadır yaklaşık 10 güvercin geliyor sürekli. Bazı büyükler diğerlerini gagalıyor yedirtmemeye çalışıyor. 3 farklı cama koyuyorum yiyemeyenler diğerlerinden yesin diye ama genelde tek cama gidiyolar. Bazılarının ense kısmı yolunmuş gibi duruyor küçük güvercinlerin özellikle. Resmen güreş tutuyorlar çünkü camda. İyilik edeyim derken kötülük mü yapıyorum acaba bırakayım mı yem vermeyi ? Birbirlerinin gözünü falan çıkarcaklar diye korkuyorum ama alıştılar artık gelmeye