penceremde yuva yapan anne yumurtayı terk etti 3 gündür anne güvercin yok yumurtaya nasıl bakabiliri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pinarakbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
pınar akbulut
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
elimizden birsey gelir mi lütfen acil cevap verin?

merhba pınar hanım,
annesı yumurtaları terk ettıyse bu saatten sonra yapılacak pek bırsey yoktur, zaten 3 gun de gectıyse yumurta ıcındekı yavrular oluşamadan ölmüştür, gecmıs olsun...

Merhabalar Pınar hanım,öncelikle duyarlılığınız için size teşekkür ediyorum.Yeni yapılan yumurta üzerinde belirli bir süre yatılmazsa eğer o yumurtanın kurtulma şansı olabiliyor.Ancak heleki böyle kış mevsimlerinde bir yumurtanın üzerine 3 gün gibi uzun bir süre yatılmadığında malesef yumurtanın soğumasından dolayı ,eğer içerisinde oluşacak bir yavru varsa bu sebepten dolayı oluşmadan telef oluyor.
Şu an için yapabileceğiniz bir şey yok.Duyarlılığınız için tekrar size teşekkür ediyorum.

Ellemeyin bence yumurtalara, belki geliyodur siz yokken , şayet terk etti ise yada anne babanın başına bir iş geldi iise yapacak bişey de yok . Kısmet değilmiş daha sonra yine yumurta yaparsa lar kesinlikle ürkütmeyin yumurtalara da dokunmayın kendi hallerine bırakın .. duyarlılığınız için tebrikler . selamlar .ŞEREF

nasip deilmiş PINAR HANIM inş. öteki yumurtalar istediniz gibi olur yani ölmes geçniş olsun
KUBİLAY saygılarımla........

Re: penceremde yuva yapan anne yumurtayı terk etti 3 gündür anne

slm benim bir çift bango var anne yumurtladı ama hala kanatları aşşagıda yumurtaya yatmıyor ilgilenmiyor erkekte durmadan ötüyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum saygılar

benim bangolarında yumurtladıgı 4-5 gün oldu ama yatmadı bu yumurtaları alayım mı? allarından bakıcının altına alsam yumurtalardan yavru cıkarmı ?

Eğer hiç yatmadılarsa bakıcının altına koyabilirsin yavru çıkar. Ama kısa süreli de olsa yatıp da ara verdilerse yumurtalar bozulmuştur.

Geri