performans düşüklüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halilcan123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
can kırmızıkuşak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
sa beyler ben kuşlarımı salmada besliyorum yaklaşık 30 adet taklacım var hepsi eş ama 1 dişi 1 erkek mardin süt beyaz taklcaı geldi eş değillerdi eş yaptım yani salmanın içindeki her koşula uygun yeteri büyüklükte bir eşhaneliğe kapattım 1 hafta sonra öpüştüler falan yan, eş oldular yumurtlama evresine girdiler erkek taklacım oda oyunuda vardı ve yaklaşık 8 tane atıyordu çat çatıda baya güzeldi fakat şimdi kuş taklayı 1 kez yada hiç atmıyor ve güçlü kanat seside fazla yok sizce performansını ne etkilemiş olabilir yardımcı olursanız sevinirim (:

eğer salmanız cok büyükse kuş gün boyu kendi kendine kalkar ve enerjisini harcar
haliylede performans düşer

ayrıca taklacı kuşlarda oyun bozma olabiliyor (tabi bunu havada daha iyi anlarız)
bu eş döneminde yada yavruya kuşma döneminde yada ilerleyen senelerde olabiliyor

sen zaten salmada bakıyosun kuşun performans düşürsede büyük bi sorun olmaz bence
eğer imkanınız varsa cıkan yavruşları düzenli uçurun
saygılar

bahsettiginiz kus yeni es almıs dişide yumurtlamamıssa erkek kızgınlıgını atamadıgı için yani ENSE de oldugundan gevser ne zamanki dişi yumurtlar erkek yumurtaya yatar enseden çıkınca düzenli uçumla eski performansına kavusur siz bu ense halınde uçurdugunuzdan dolayı bozulur rahatsız etmeyip yumurta görmesini bekleyin düzelir güle güle besleyin

esasen iyi kusun ensesi olmaz oyun performansını bu denli düşürmez

saygılar

çok teşekkür ederim sağolun :)

Geri