Performans dusuklugu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cihang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 677

Cihang

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cihan Güven
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
Herkese merhabalar..

Bundan yaklasik 2 ay önce edindigim bir cift beyaz yavrum vardi bu yavrular ilk defa benim kumesimde uctu kisa surede taklaya dustuler disisi ontepe erkegi ise duzdu erkegi gercekten de cok guzel oyunlu bir kus oldu disisi de cok ucuyor ancak oyunda erkegin yanina yaklasamaz..

Yaklasik bayramdan once bu erkek guvercine birseyler oldu eskisi kadar ucmamaya ve cok daha fazla takla atmaya basladi takla sayisi cogaldi ancak ucus suresi gercektende cok azaldi ve suan guvercinin sanki tuyleri dokuluyor gozlerinin altinda ki bolumlerde neredeyse etleri gorunmeye basladi guvercini zor ucurur oldum acaba tuye girmis olabilirmi diye dusunuyorum ancak boyun bolgesinde cok fazla bir dokulme sezemedim bu konuda yardimci olabilecek var mi acaba yoksa sizce bir veterinere goturmem gerekirmi

Bu fotografta gormus oldugunuz tepesiz olan beyaz guvercin yukarida bahsettigim kustur

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    117.7 KB · Görüntüleme: 498
Merhaba Gardaşım, Anladigim kadariyla konusiyim kus havalandigi an tak tuk takla atiyorsa o kus sarmaya girmis. Bazi insanlar der uf be kusa bak bir kalkiyo takla makla mukemmel. Halbuki hayvan sarmaya girmis haberi yok. Bunu suna benzet hani hayvan sallabas olur isteksizce kafayi cevirirya sarmada isteksizce takla atmasidir bir sure taklasini kesmesini saglayin. Masallah.

Geri