performanstan düşen kuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre1332
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 980

emre1332

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Kaplan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
ucurdugum kırmızı kusum vardı 30 40 dkika ucuyordu 3 gün hastanede yattım o yüzden ucuramadım hastaneden cıkıp geldigimde kusu tekrar ucurmak istedim 5 10 dkika zor uctu catıya attı direk soluk soluga kalmıs vaziyette her gün düzenli ucurdugum kustu 3 günlük arada neden böyle oldu anlamıs değilim kus tüyden cıkalıda cok oldu yorumlarınızı bekliyorum selamlar :slm:

emre1332' Alıntı:
ucurdugum kırmızı kusum vardı 30 40 dkika ucuyordu 3 gün hastanede yattım o yüzden ucuramadım hastaneden cıkıp geldigimde kusu tekrar ucurmak istedim 5 10 dkika zor uctu catıya attı direk soluk soluga kalmıs vaziyette her gün düzenli ucurdugum kustu 3 günlük arada neden böyle oldu anlamıs değilim kus tüyden cıkalıda cok oldu yorumlarınızı bekliyorum selamlar :slm:

Bu kadar kısa sürede performansın bu kadar düşmesi tüyde olması ile alakalı olabilir mi diye geçti direk aklımdan. Kuş tüy döneminde mi? Eğer öyle ise normal değil ise biraz vitamin takviyesi yap kuşun ağırlığını kontrol et.

tüyden cıktı hakan abi kus gözle görülür herseyi normal kus neseli .durgunluk ishal Vb bi durumda yok kusta

3 günde kanatları tutulmuş olamaz, e yağ bağlamışta olamaz, bence kuşu 1-2 gün sürekli sıkıştır, aç uçur, yani senin olmadığın 3 günde yemlik sürekli önünde kalınca yeme alışmış olabilir. (bu arada bu kuşun yaşını biliyormusun? yani kuş genç değil de yaşlıysa yaşlanınca da performans düşer uçamaz) :)

emre1332' Alıntı:

emre sana geçmiş olsun allah sifalar versin sen hastanede yattın evine geldin çok sükür kusda kümesde yattı gitti baska çatıya teferruata gerek yok vitamin falan bos verin 3 günde nefeslı kusun yatmasıyla bu kadar degişmez hepsi o kadarmıs işte çıkar elinden gitsin

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
emre1332' Alıntı:

emre sana geçmiş olsun allah sifalar versin sen hastanede yattın evine geldin çok sükür kusda kümesde yattı gitti baska çatıya teferruata gerek yok vitamin falan bos verin 3 günde nefeslı kusun yatmasıyla bu kadar degişmez hepsi o kadarmıs işte çıkar elinden gitsin

saygılar

İşte her zaman ki muharrem abi, kesin çözüm :D Seni Seviyoruz abii.. :D

Mesut abi öncelikle kusun yasınla ilgili tam bilgim yok dedigin gibi olablr abi. muharrem abi tşk ederm saolun artık bi çaresine bakıcam :)Hakan abi senin yorumun içinde tşk ederim. abilerim saolun siz :) hayırlı akşamlar selamlar

Geri