Pet İstanbul Fuarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaner432
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kaner432

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan Kaplan
Meslek
Pazarlama
İlgi Alanı
Kediler
MERHABALAR
SABAHLEYİN HALİÇTEN GEÇERKEN GÖRDÜM FESHANEDE Pet İstanbul Fuarı AÇILMIŞ. YARIN KISMETSE GİDECEĞİM.
GİTMEK İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYRULUR.
İNTERNETTEN ŞÖYLE BİR LİNK BULDUM. http://forum.petarkadas.com/petarkadas- ... nbul-fuari
YARARLI OLACAĞINA İNANIYORUM.
GİDİNCE FIRSAT BULURSAM BİLGİLERİ SİZİNLE PAYLAŞIRIM.

güzel bir aktivasyon güzel görüntülerinizi fotolarınız bekliyoruz saygılar...

giriş ücretli mi? ücretli ise ne kadar?

MERHABALAR
FUARIN ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU SÖYLEYEMEM, BENİM İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI OLDU. TAKRİBİ 10 GİBİ KATILIMCI FİRMA VARDI . GÜVERCİN YEMİ, YUMURTALIK, İLAÇ, YEM GİBİ İHTİYAÇLARIM VARDI ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM SADECE YEM SERRGİLEYEN BİR STANT VARDI ONLARDA SATIŞ YAPMIYORDU.
GİRİŞ 5 TL , PETARKADAŞ SİTESİNE ÜYE OLANLARDAN ÜCRET ALMIYORLAR.

Fuar organizasyon firması adına yazıyorum. Öncelikle fuar organizasyonunun profesyonellere yönelik olduğunu söyleyeyim, fuarda 25 firma var, satış yapılmaması ihtisas fuarı olmasından dolayı, sadece promosyon ve şov peşinde olmayan gerçekten işin detayını öğrenmek isteyenler için çok verimli bir organizasyon olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Giriş Ücreti yoldan geçerken girenler çoluk çocuk girmesin diye yoksa özelikle konulmuş bir ücret değil.
Fuarları Fuar gibi ziyaret etmenizi ve konunun uzmanı kişilerde sorup öğrenme fuarları olduğunu unutmayın lütfen kişilerin bu tarz fuarları ziyaret etmelerinin daha kapsamlı organizasyonların yapılmasına vesile olacağını unutmayınız.

herkese selam
bahsi geçen fuara bende gittim. zaten eyüpte oturduğum için ve meslek icabı birçok fuarı gezme fırsatım oluyor.
1:) öncelikle pet istanbulun yaşı tutan bir yetkilisi yokmuydu bu afacana cevap haklarını kullandırdılar.
hemde kendinden büyük bir kişiye ders verir edasıyla konuşuyor.
2:) gidip gören ver gördüklerini anlatan kişi yalın bir ifadeyle yazmış "ihtisas fuarıymış ta , şov ve promosyon için kimse gelmesinmişte" hikaye . fuara gittiğimde bende zaten şoku yaşadım feshane feshane olalı böyle komedi görmemiştir.
özensiz bir organizasyon stantların yarıdan fazlası boş, hatta birtanesinde bir görevli 2 sandelyeyi birleştirmiş uyuyor,
bir stanta gittim yetkili yok 2. stanta gittim abi ben şöförüm boş kalmasın diye duruyom . 3 . stanta gittim bana az kenara geçerseniz tabana halı sereceğiz dediler . 4. ...
hele istanbulda kimse parasını ve vaktini harcayıp şov ve promosyon için fuara gitmez.
3:) bu arada olumlu seylerde öğrendim " her fuara gidilmez"

saygı ve sevgilerimle

Geri