PIGEON KRACKER(GÜVERCİN MAMASI)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

turkeroden

Moderatör
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TÜRKER ÖDEN
Meslek
GÜVENLİK
GÜVERCİN MAMASI , KANARYA MAMASINI ANDIRIR .FAKAT ŞEKER ORANI YÜKSEK DEĞİLDİR.TUZ DA BÜYÜK ORANDA İÇERMEZ.UNLU GIDALARDAN YAPILIR.İÇİNDEKİLER KISACA ŞÖYLEDİR.

PEKSİMET,GALETA VE UNU,KEK,SIVI YAĞ,YULAF İÇERİKLİ BİSKÜVİ,PİRİNÇ UNU,MÜREKKEP BALIĞI KEMİĞİ,BAL,MEYVE,...
ŞEKLİNDE 30 KADAR MALZEME İÇERİR.BU ÜRÜNLER BUĞDAY VE MISIR TANESİ BÜYÜKLÜĞÜNDEDİR.

YAVRU ZAMANI ÖZELİKLE GÜVERCİNLERE SUNULUR.

KULLANAN YA DA DUYAN , BİLEN VARMIYDI? DİYE SORARAK BAŞLAMAK İSTERİM.

VE İLAÇ KULLANACAĞIM ZAMAN BU MAMAYA KARIŞTIRMAKTAYIM.SUYA KOYMUYORUM.

selamlar.güzel bir ürüne benziyor.güvercinseverlere çok faydalı ve yardımcı olacak bir ürün diye düşünüyorum.böyle ürünler çok sağlıklı yavrular almaya yatrdımcı olabilir.ben beğendim şahsen.güvenilir bir markadan üstelik

Pahalı bence, eğer yarışmalara hazırlamıyorsanız gerek yok. Yabani güvercinler de kondisyonlu, yavru büyütüyor ama böyle şeyler yemiyorlar. Ayrıca evde de yapılabilecek bir şey.

KEMALO' Alıntı:
selamlar.güzel bir ürüne benziyor.güvercinseverlere çok faydalı ve yardımcı olacak bir ürün diye düşünüyorum.böyle ürünler çok sağlıklı yavrular almaya yatrdımcı olabilir.ben beğendim şahsen.güvenilir bir markadan üstelik

yavru sezonu çok faydalı

selamlar.bu ürünün evde hazırlanması pek kolay değil.onlarca çeşit madde katılarak hazırlanmışsa ve faydalı gerekli maddelerse ve firma da bu konuda hizmet veren bir firmaysa daha ne olsun.yabanilerin durumuyla kıyaslamak ne kadar mantıklı olur ki.yabaniler çatıdan çatıya dolaşan en ufak hastalıkta onlarcası telef olan gariban kuşlar.bizim performans beklediğimiz hastalıklara karşı sağlam duran nesiller için böyle ürünler oldukça faydalıdır.kuşlarımızı sade buğdaya mahkum etmeyelim bence.fiatını bilmiyorum.pahalı gelirse enazından bu maddelerin bir çoğunu çarşıdan temin edip evde hazırlasak dahi yinede çok fayda sağlarız.evde hazırlamak yönünüde düşünebiliriz tabii.imkanı olanlar için güzel imkan.

EVDE KENDİMİZ YAPABİLİYORUZ..KG I 10 TL YE YAKLAŞIYOR..

GÜVERCİN MAMASI , KANARYA MAMASINI ANDIRIR .FAKAT ŞEKER ORANI YÜKSEK DEĞİLDİR.TUZ DA BÜYÜK ORANDA İÇERMEZ.UNLU GIDALARDAN YAPILIR.İÇİNDEKİLER KISACA ŞÖYLEDİR.

PEKSİMET,GALETA VE UNU,KEK,SIVI YAĞ,YULAF İÇERİKLİ BİSKÜVİ,PİRİNÇ UNU,MÜREKKEP BALIĞI KEMİĞİ,BAL,MEYVE,...
ŞEKLİNDE 30 KADAR MALZEME İÇERİR.BU ÜRÜNLER BUĞDAY VE MISIR TANESİ BÜYÜKLÜĞÜNDEDİR.

YAVRU ZAMANI ÖZELİKLE GÜVERCİNLERE SUNULUR.

KULLANAN YA DA DUYAN , BİLEN VARMIYDI? DİYE SORARAK BAŞLAMAK İSTERİM.

VE İLAÇ KULLANACAĞIM ZAMAN BU MAMAYA KARIŞTIRMAKTAYIM.SUYA KOYMUYORUM

faydalı bir paylaşım, çok teşekkürler.. :slm:

[email protected]' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=9PuHPw6qFgU&NR=1&feature=endscreen :haha: :evet: :slm:
topkek mi versem yabiklerimize :haha:

Geri