PIGEONS DONEKS IN MELBOURNE AUSTRALIA VİDEO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
PIGEONS DONEKS IN MELBOURNE AUSTRALIA VİDEO
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v2tjM_tiagg[/youtube]

abicim gözlerim bozuldu bu nedir yavv:D felakettt

abicim gözlerim bozuldu bu nedir yavv:D felakettt

:heyo: ALLAH CAN PEKLİGİ VERSİN BU İŞE GÖNÜL VEREN BİR MACIR SELANİGİ TUTKUNU OLARAK SİZE SAYGILAR ........... :oley:

benim kuşlarım bunlarla aynı soydan geliyor yani yugoslav dönekleri bunlar paylaşım için teşekkür ederim..

maşallah güzel dönekler tüyünce hayrını görün sayyın arkadaşim aman ha bende merak saracam bu kuslara mı ne neyse

saygılar

besle tabi kuş besleyipte dönek beslememek olur mu?

NEDENSE BENIM PEK HOSUMA GITMIYOR BU CINS DONEKLER BIZIM KENDI DONEKLERIMIZ DAHA ENTERASAN GELIYOR BANA DONUS OLARAKTAN PAYLASIM ICIN TESEKKURLER...

paylaşım için sağol.paçalıların dönenleri paçasızları aratmaz.yeterki safkan olsun.fotodakilerde gayet güzel kuşlar.

evet abıcım besleyecem ama işte kısmet tolgahan arkadasımız benımkıler daha iyi diyor sızde vıdeo paylaşirsanız sevınırız saygılar

ben bizim döneklerden kastim yani ege dönegidi dönus acisindan

Umarım nasip olur bizlerede böyle güzel kuşlar beslemek ..

MERHABA ARKADAŞLAR, Ben bu siteye yeni üye oldum. hiç bir video seyredemiyorum. Adana yerlisi besliyoruz dayımlarla. Ben eklerim resimlerini. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

MERHABA ARKADAŞLAR, Ben bu siteye yeni üye oldum. hiç bir video seyredemiyorum. Adana yerlisi besliyoruz dayımlarla. Ben eklerim resimlerini. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Geri