r1_primo
Üye
- Ad Soyad
- Doğann
- Meslek
- Tabelacı
- İlgi Alanı
Mrb arkadaşlar. Siteye yeni üye oldum. Bir süredir güvercinlere merak salmış durumdayım. Aslında kuşculuğa ben başlamadım bir kuş bahçeme düşünce başlamak zorunda kaldım. Aslında soracak bi kamyon sorum var. Şimdi ilk olarak Bahçeme düşen kuşların kanadını kesmedim sadece yemleyip suladım. Aradan bir hafta geçmeden bir kuş daha geldi kanatları kesikti bende kesikleri çektim şuan bahçede sağa sola uçuyor. Ve bu 2 kuş çift oldular ama garip olan yumurta yapmamaları değil. 2 tane kümes var kullanılmayan kümese 4 ördeğim genelde yumurta yapıyor. Bu çift nerden bulmuşsa gidip ördeğin yumurtasına yuva kurmuş ve yaklaşık 1 haftadır onun üstünde nöbetleşe yatıyorlar. Yumutayı almak istedigimde tuhaf sesler cıkarıyolar. Şimdi ne yapmam lazım.
Cinslerini felan bilmiyorum. Akşam telefonla resim çekip ekleyecem. Bu bahsi gecen kuşlardan sonra çevredeki kuşcularda 5 tane daha kuş verdi ancak onlarda habire yiyorlar benim ördekler bile onlardan çok uçmaya çalışıyor.
Cinslerini felan bilmiyorum. Akşam telefonla resim çekip ekleyecem. Bu bahsi gecen kuşlardan sonra çevredeki kuşcularda 5 tane daha kuş verdi ancak onlarda habire yiyorlar benim ördekler bile onlardan çok uçmaya çalışıyor.