Plastik kunyeler..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fenerbahcem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet
Meslek
Guvercinci
İlgi Alanı
Kediler
dsfdsn.jpg

S.A abilerim ve kardeslerim.
Ben resimdeki halkalardan ariyorum, 200 adet.
100 adet sari - 100 adet lacivert.

Hollanda da kaldigim icin ve buralarda satilmadigi icin alma imkanim yok. Bana bunlardan yollayabilen olursa sevinirim, parasi neyse bana gonderen kisinin banka hesabina gereken miktari yollarim.

Tesekkurler, Allaha emanet olun
Saygilarimla Mehmet.

Özelden birisini tavsiye ettim Mehmet Abi bakarsın bir ara...

polllat' Alıntı:
Özelden birisini tavsiye ettim Mehmet Abi bakarsın bir ara...

Yardimin icin tesekkur ederim Polat kardesim ama daha once kendisine sormustum ve bu istediklerimden bulamadi kendisi. Camdan yaparim dedi ama onuda ben istemiyorum.
Tesekkurler, Mehmet.

Kaç tane hangi renk istediğini belirt abi, en kısa sürede ileteyim sana. Ama renklerden sarı ve lacivert aynı anda yollamam :)

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Kaç tane hangi renk istediğini belirt abi, en kısa sürede ileteyim sana. Ama renklerden sarı ve lacivert aynı anda yollamam :)

:p canin sagolsun

Yok eger yollayabilirsen 100 tane sari 100 tane lacivert olursa sevinirim. Yoksa 50 sari 50 lacivert de olabilir.
Cok aradim ama bulamadim bunlardan, Hollanda da satilmiyormus, ve bu yaz Turkiyeye gidemiyorum yoksa oraya vardigimda kendimde alirdim ama nasip degilmis, eger sen gonderebilirsen cok makbule gecer.

Resimdekiler gibi olsun Insallah :
dsfdsn.jpg

Tesekkur ederim, Allaha emnanet ol.
Mehmet.

Bugün aradım, ellerinde yokmuş cumartesiye 5000 kadar getircez dediler, o zaman haber vericem tekrardan. Bunlardan başka isteyen varsa onlar içinde getirtelim.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Bugün aradım, ellerinde yokmuş cumartesiye 5000 kadar getircez dediler, o zaman haber vericem tekrardan. Bunlardan başka isteyen varsa onlar içinde getirtelim.

Tamam Huseyin haberlerini bekliyorum ben. Daha isteyen olursa burdan ben sana haber veririm.
Tesekkurler.

Abi mezat sahibine söyledim çarşamba akşamı Aydın mezatında getirecek 500 kadar. Seninkiler için 100 tane lacivert 100 tane sarı siparişi verdik, ama ellerinde 100'er tane farklı renk olmayabileceğini söylediler, olursa 100'er tane olmazsa 50'şer tane ayarlayacaklar. Benimde perşembe elime geçecek hepsi.

Banada lazım arkadaslar satan arkadas varsa [email protected] msn adresim.. bilgilendirirseniz sevinirim.

S.A

Kardes bende almanyada kaliyorum gecen ebay dan 200 tane kendime sparis verdim ve satici arakdas da türk kendi almanyada imal ediyormus ebay.de bak kendisine tel ac isme göndersin sana mal sana geldimi parasini o sekilde ödersin bi sorun olmaz..

Saygilarimla

Geri