Plastik, Pipet (kamış) İle Pratik Besleme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir

DİKKAT:Bu besleme sırasında harbi itiş hızınız çok normal Hızda olmalıdır.Pipet besleme düzeneğini KUŞUN DİLİNİN ÜST KISMINDAN YAVAŞÇA YEM KESESİNE İTMELİSİNİZ!!! ağız ,gırtlak ve gursakta tahribat vermemek için çok yavaş hareketlerle işlemi gerçekleştiriniz.Bu besleme yolu sırasında Güvercin hobisine yeni başlamış kişilerin mutlaka tecrubeli kişilerden yardım isteyerek uygulaması çok daha sağlıklı olacaktır. Güvercinleri elde sağlıklı bir şekilde tutmayı bilmeyenlere bu besleme şekli önerilmemektedir!Pipet besleme düzeneğinizi hasta kuşları besleme yaptıktan sonra başka kuşlarda kullanmayınız.!!!

Hüseyin abi çok güzel bi düzenek olmuş ellerine sağlık ama sırf bezelye veriyosun başka bi yem için kullanamazmıyız?

beyzade' Alıntı:
Hüseyin abi çok güzel bi düzenek olmuş ellerine sağlık ama sırf bezelye veriyosun başka bi yem için kullanamazmıyız?

Merhabalar,

İlk yem tanesi bezelye veya benzeri büyüklükte olmalıdır onun üzerine gelcek yemler farklı farklı olabilir!Amaç ilk pipete giren tanenin büyük olması ve ardından gelecek yemlerin aşağı dökülmemesi ucunda durması!devamında belirli aralıklarla tekrar bezelye çılban küçük mısır taneleri gibi benzer büyüklükte karışımın aralarına buğday vb yemleri doldura bilirsiniz! BEzelye sadece örnektir.

Arkadaşlar selamlar düzenek cok güzel bende buna benzer bırsey kullnıyorum kuşları beslemek için ama dikkatimi birşey çekti ben kuşlarıma buğdaay ve mısır veriyorum ayda bir haftada karışık yem veriyorum. sizin bezelye dedğiniz sey normal everdeki bezelyemidir? ve yaraları nedir? diğer yemlere göre?

Herzamanki gibi faydalı işler peşindesin dostum .. Güzel bir besleme yöntemi, bende ilk defa görmüş oldum sayende . Bu güzel paylaşım için teşekkürler . selamlar ŞEREF

O zaman bi bezelye 2buğday yapalım ölede olmazmı dier dürlü ilk bezelye gerisi buğday bezelyeyi yutcak gerisi incek aşağı :sinirli:

Geri