PLASTİK SULUK KULLANANLAR İÇİN (bakır tel)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LEVENT YILMAZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
LEVENT YILMAZ
Meslek
ZABIT KATİBİ
İlgi Alanı
Kediler
Oyun kuşu beslemekteyim, uzun yıllardır önüne geçemediğim mantar ve benzeri hastalıklar mücadele etmekteyim, bir çok ilaç kullanarak bu tip hastalıkların önüne geçmeye çalıştım, ancak hastalığı tamamen kesemedim, neden olur neden olur düşünceleri ile en son güvercinlere bulaşan hastalıkların sudan geldiğini düşünerek ne yapabilirim düşüncesi ile bir yıl kadar önce kullanmış olduğum plastik sulukların içinde sürekli olarak bildiğimiz çıplak bakır tel bulundurdum( yumruk büyüklüğümün yarısı kadar bakır tel ) ve şu an üzerinden söylediğim gibi 1 yıl veya biraz fazla bir zaman geçti hastalıktan eser yok büyük kuşçuların diyarı Nevşehir den saygılar

bazen bakır
bazen gümüş
...................

fakat ayrı ayrı zamanlarda su içinde bulunması çok iyi olduğu gibi
......................
PLASTİK SULUK OLMASI zaten çok çok yanlıştır...

cam , toprak , ... olması için gayret göstermemiz doğru olan ..kanaatimdir !
https://www.facebook.com/pages/Kolloida ... 54?fref=ts

Evet Türker bey çok haklısınız teşekkürler, paylaşımlarınız ve verdiğiniz bilgiler içinde ayrıca teşekkür ederim, elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum.

detaylı bilgi verebilirmisiniz, mardinde suluk içine çivi attıklarını gördüm denemedim hiç

süreklimi kalmalı?
belirli zamanlardamı konmalı?
ne kadar kullanmalı?

bilgilendirebilirmisiniz?

Ben bakırı bir yıldır sürekli bulunduruyordum ancak Türker beyin vermiş olduğu bilgi doğrultusunda ara ara kullanacağım , bu konuda Türker bey yardımcı olur sa , bir ay arayla olabilirmi Türker bey

Geri