Plevenski Pigeon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sevginbg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

sevginbg

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sevgin ziya
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1AB0cVWAWic[/youtube]

Not : Video YouTube'dir

sevgin maşallah güzel kuşlar;
allah sağlıkla beslemek nasip etsin
senin diğer kuşlar vardı hani kırk kuyruklar, demkeşler onlarla ilgili özelden yazıyorduk halen cevabını bekliyorum ne diyorsun söylediklerinde ciddimisin?
istersen hatırlatayım sana neler yazmıştın.
ahmet esmek

İletiyi silMesajı alıntı yap Re: Bulgaristandan Sepet Kuyruklar Bazıları
Tarih: 06 Ekm 2009, 11:26
Kimden: sevginbg
Kime: kuzeyli

Evet daha önce türkiyeye kuş getirdik ben kuşçuluğu babamla yapıyorum onun pek fazla merağı yok ama ben süperim kuşçuluk konusunda bulgaristanda yetişen her türlü kuş bulunur bizde o resimlerden beyendiğin güvercinleriin resim linkini yolla bana sana fiyatlarını söyleyeyim çok uçukfiyatlar söylemem zaten kuşçuluğuparaiçin yapmıyorum.....Sizin kapınıza kadar getirebilecek adamlarımızda var nasıl istereseniz olur...

Re: Bulgaristandan Sepet Kuyruklar Bazıları
Tarih: 13 Ekm 2009, 15:21
Gönderen kuzeyli

sevgin nerelerdesin bu aralar mesajlarada çıkmıyorsun cevap ta yazmıyorsun
meşgulmüsün yoksa yazdıklarında ciddi değilmisin eğer yazdıkların şakaysa cevaplada bende başka yerden kuş bakayım sevgiler
ahmet esmek

merhaba sevgin
ben marmariste oturuyorum 45 yaşındayım süs güvercini(form) besliyorum
avatarından anladığıma göre 14 yaşındasın ve bulgaristandan yazıyorsun ( şehir olarak istanbul yazmışsın )onun için sordum bulgaristanla bağlantını neresinde yaşıyorsun daha önceki iletilerde şumlu pazarından bazı resimler görmüştük ama resimleri ekleyen arkadaştan cevap alamadık. inşallah senden cevap alabilirim
bulgaristandan sepet kuyruk ve birkaç değişik süs kuşu alamak isterim bunların parasınıda ödemek isterim ama mesele şu bunları sen nasıl yollayacaksın istanbula sizin oralardan gelip giden varmı bu canlı hayvan getirmek bildiğim kadarıyla biraz zor bu konuda bildiğin birşey varmı ve daha önce kuş getirdinmi hiç türkiyeye. bu konuda yazarsan daha sonra cevap yazacağım iyi aşamlar
selam ve sevgiler

not: aşşağıdaki linke tıklarsan şumlu pazarından bazı resimler var bu kuşlardan bazılarından almak istiyorum

guvercin-dernekleri-kuscular-dernegi/bulgaristan-shumen-sumlu-ruse-ruscuk-kus-ve-hayvan-pazari-t3313.html

Re: Bulgaristandan Sepet Kuyruklar Bazıları
Tarih: 06 Ekm 2009, 11:29
Gönderen sevginbg

Ha bu arada o resimleri ekleyen arkadaş onu bulgaristan güvercin sitesiden çalmış Sizde bilmediğiniz için size yutturmaya çalışıyor.O kuşlardan bazıları benimkikler Ondan cevzp yazmamıştır.....

slm bende göçmeım bulgaristana sürekli gidip geliyorm ama ordankuş gedirmek nrdeyse imkansız 4,5 sene öncesi olsa rahat geciirirsin 10 gün önce geldim tr ye iki cift kuş gecircekdim adamlar nerdeyse beni içeri alıyolardı. kuşları saldırmadılar bile hemn alıyolar. kuşların sınırdan gecmesi için bi dünya evrak isdiyolar bununda sebebi kuş giribi vrdı bi zamanlr ondan bulgar tarafı pek sorun yapmıo ama türk tarafı kesinlikle veterinardn bi belge isdiyo bide o türkce olcak noterden tasdikli olcak bi dünya iş yani bulgaristandan kuş gedirmek cok zor.

Geri