polis hakanın kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polishakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

polishakan

Üye
www.kurbankeselim.com
Ad Soyad
Hakan Açıkyıldız
Meslek
Polis
İlgi Alanı
Kediler
Daha iyileri sizlerin olsun inşallah kuşcu dostlarım..

grnt0372.jpg
grnt0533.jpg
grnt0535.jpg
grnt0538p.jpg
grnt0540.jpg
grnt0545.jpg
grnt0548r.jpg
grnt0550.jpg
grnt0553c.jpg
grnt0558.jpg
grnt0559c.jpg
grnt0580.jpg
grnt0583.jpg
grnt0589.jpg
grnt0651.jpg
grnt0654.jpg
grnt0114u.jpg
grnt0261c.jpg
grnt0117m.jpg
grnt0322.jpg

Maşallah Allah kazasız belasız yavru alıp uçurmalar nasip etsin.

masallah mekanda kuşlarda cok güzeller.doya doya ucurmak nasıp olur inşallah

Yakışıklı kuş larınız var Maşallah . sağlıkla besleyip uçurun . selamlarŞEREF

Maşallah, Allah hepsine uzun ömür versin..

maşallah

Kuşlarınızın da sizinde maşallahınız var Hakan bey (: . Allah yavru alımlarınızı uçurumlarınızı ve keyiflerinizi daim etsin inşallah.

maşallah güzel kuşlar allah nazardan saklasın

Yorum yapan tüm değerli kuşsever arkadaşlara teşekkür ediyorum.bu işe gönül vermiş insanlara teşekkür ediyorum..

Kuslarınz Cok Güzel Masallah Nazar Değmez İnş :)

Yorum yapan bütün kuşsever arkadaşlara teşekkür ediyorum.daha iyiler sizin olsun inşallah gönlünüze göre...

Maşallah tüyü kadar ömrünü gör ...

maşşallah Hakan kardeşim güzel kuşlar güle güle besleyesin,sağlıklı yavrular ve kuşların olur inşallah.

selamlar sağlıcakla kal.

maş kuşlar çok güzel özellikle o boz yavrunun paçalarını çok beğendim. Yalnız kapın için güvenlik önlemini arttırmanı tavsiye ederim canının yanmasını istemem o lambrileri kesip içeri girerler hırsızlar oraya parmaklık falan yaparsan eşeğini sağlam kazığa bağlamış olursun kanaatindeyim

merhaba abi dumanlilarin eminim ki oyunlari iyidir yavru hazirlarsan yazin gelirim yurtdisindayiz satarsan izler aliriz hosuma gitti ense boyun kursak cok koyu ve parlak ayrica diyer abide telas etmesin kim calicak kuslari sahibi tedbirini almistir elbette polis adam sonucta hadi herkeze saygilar

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.2 gündür yavrulardan kaldırmaya başladım inşallah istediğimiz şeyleri yaparlar.inşallah herkes emeğinin karşılığını alır.

Geri