portakal güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismet akkurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismet akkurt
Meslek
avukat
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım kuş beslemek istiyorum portakal kuşları cok sevdim acaba bu kuşların ortalama çift fiyatı nedir öğrenebilirmiyim.

ismet akkurt' Alıntı:
kmse cvp vermicekmi lütfen arkadaslar :hungur:
Fiyat araştırması yapmak, site içinde pek etik bir davranış değil.
Sitede güvercin almak isteyenler bölümüne detaylı bir şekilde konu açarsanız yardımcı olanlar çıkacaktır.
İlgi alakanıza teşekkür ederiz.

slm arkadaşım .portakal sarı renkteki güvercinler güzel göze hoş renkteki güvercinler.bendede senin gibi limon sarı renkteki güvercinlere bir sempati var.oyunlu yada oyunsuz baya zamandır arıyorum.bir türlü bulamadım. fiyat konusu ise kuşların durumlarına göre deişiyor.ortalama olarak fazla taklalı olmayan orta halli bir takım portakal sarı yı 100 liraya alabilirsin.fakat önce kuşları bulman lazım.ben 4 aydır arıyorum
site içinde forumlarda saifada açtım henüz cevap alamadım.saygılar.

baraacuda' Alıntı:
slm arkadaşım .portakal sarı renkteki güvercinler güzel göze hoş renkteki güvercinler.bendede senin gibi limon sarı renkteki güvercinlere bir sempati var.oyunlu yada oyunsuz baya zamandır arıyorum.bir türlü bulamadım. fiyat konusu ise kuşların durumlarına göre deişiyor.ortalama olarak fazla taklalı olmayan orta halli bir takım portakal sarı yı 100 liraya alabilirsin.fakat önce kuşları bulman lazım.ben 4 aydır arıyorum
site içinde forumlarda saifada açtım henüz cevap alamadım.saygılar.
cevabın için teşekkürler abi aslında bende bir dişi portakal var erkeğide mermeri onun için erkek portakal arıyorum.

selam arkadaşım ben saatlerdir güvercin satmak isteyenlerin ve almak isteyenlerin site içinde forumları var oradayım portakal göremedim fazla bir takım gördüm baya eski bir tarihte eklenmiş dilersen o forumu takib et birde ilan gibi bir başlık aç bi ihtimal bulursun. dedim gibi ben aylardır arıyorum limon sarı bulamadım.saygılar

ismet akkurt' Alıntı:
kmse cvp vermicekmi lütfen arkadaslar :hungur:
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Fiyat araştırması yapmak, site içinde pek etik bir davranış değil.
Sitede güvercin almak isteyenler bölümüne detaylı bir şekilde konu açarsanız yardımcı olanlar çıkacaktır.
İlgi alakanıza teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri