kuşçu_özcan
Üye
- Ad Soyad
- Özcan PAPATYA
- Meslek
- İşçi
- İlgi Alanı
Sevgili KUŞÇULAR ORG üyeleri .Portakal kabığında bulunan ucucu maddenin bazı kanser türlerinin çok önemli iyileştirmrler görüldüğü bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
Portkal ve kabığında şu vitaminler vardır.C Vitamini
Korbonhidrat
Potosyum
Folikasit
Biotlamin
Portakal ve kabığının başlıca yararları
1=Kanı zehirlerden temizler.
2=Sarılığave karaciğer hastalıklarına etkili doğal ilaçtır.
3=Bağırsakları yumuşatır,kabızlığı önler.
4=Bedene güç verir,organizmanınvitamin ve madensel tuz gelişimini karşılar.Gelişme ve büyüme dönemindekilere daha fazla verilmelidir.
5=Portakal kabığının kaynatılması ve suyunun damar sertliğini ve felçi önlediği bilmsel olarak kanıtlanmış.
6=Portakal kabuğunun yapısında bulunan karoten hücre yapısına iyi geldiğicile pempelik sağladığı sivilceleri yok ettiğide kanıtlanmıştır.
Sevgili kuşçular bunları neden yazdığımı düşünüyorsanız ,açıklayım
Kırmızılarımda soğuk havalardan dolayı her halde kanatlarında tutlmalar oldu .küllülerimde salla baş ,o hap bu vitamin derken ,beni kuşçuluğa başlatan dayımın hanımı yani yengem geldi yaş 90 bana portakal kabıklarını rendele tuzla kurut yemle beraber ver .diğer kabukları kaynat su kaplarına koy dedi .
İnanın 15 gün içinde kuşlarımda belirgin bir gelişme oldu yuvalığa dahi çıkamayan kuşlar kumes içinde çirit atıyor .
Salla baş kuşumda yem yemeğe başladı .
Yavru kuşlarımında renkleri diğerlerinden daha parlak olduğunu rahatlıkla söyleye bilirim .
Şimdi o kadar portakalı nerden bulacağız diye soranlar var ,Ben bizim fab yemekhanesinden topladım .
Hepinize kolay gelsin,Sağlıklı bol verimli kümesler.. ö papatya
Portkal ve kabığında şu vitaminler vardır.C Vitamini
Korbonhidrat
Potosyum
Folikasit
Biotlamin
Portakal ve kabığının başlıca yararları
1=Kanı zehirlerden temizler.
2=Sarılığave karaciğer hastalıklarına etkili doğal ilaçtır.
3=Bağırsakları yumuşatır,kabızlığı önler.
4=Bedene güç verir,organizmanınvitamin ve madensel tuz gelişimini karşılar.Gelişme ve büyüme dönemindekilere daha fazla verilmelidir.
5=Portakal kabığının kaynatılması ve suyunun damar sertliğini ve felçi önlediği bilmsel olarak kanıtlanmış.
6=Portakal kabuğunun yapısında bulunan karoten hücre yapısına iyi geldiğicile pempelik sağladığı sivilceleri yok ettiğide kanıtlanmıştır.
Sevgili kuşçular bunları neden yazdığımı düşünüyorsanız ,açıklayım
Kırmızılarımda soğuk havalardan dolayı her halde kanatlarında tutlmalar oldu .küllülerimde salla baş ,o hap bu vitamin derken ,beni kuşçuluğa başlatan dayımın hanımı yani yengem geldi yaş 90 bana portakal kabıklarını rendele tuzla kurut yemle beraber ver .diğer kabukları kaynat su kaplarına koy dedi .
İnanın 15 gün içinde kuşlarımda belirgin bir gelişme oldu yuvalığa dahi çıkamayan kuşlar kumes içinde çirit atıyor .
Salla baş kuşumda yem yemeğe başladı .
Yavru kuşlarımında renkleri diğerlerinden daha parlak olduğunu rahatlıkla söyleye bilirim .
Şimdi o kadar portakalı nerden bulacağız diye soranlar var ,Ben bizim fab yemekhanesinden topladım .
Hepinize kolay gelsin,Sağlıklı bol verimli kümesler.. ö papatya