portakal ve eşi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qummus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

qummus

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa yılmaz
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
http://www.youtube.com/watch?v=KqxE0rjv ... e=youtu.be
portakal erkeğimin eşi. cinsiyeti ayıramıyorum gaga cekmeye gore ıkısıde dısı :D bırde ıyı yavru verırler mı aynı kandan gelıyorlar. renk olarak ne dıyoruz

portakal erkek :D diğerini cozemedım hala

Portakal garanti erkek .

diğeride dişi basıyor kendini kesin dişi iyi bir yavru çıkmaz ikisinden. saygılarımla Reis..

Reis_11' Alıntı:
diğeride dişi basıyor kendini kesin dişi iyi bir yavru çıkmaz ikisinden. saygılarımla Reis..
tesekkurler pekı portakala es olarak ne vurmalıyım ?

Portakala eş olarak tabikide portaka almalısın :D

ama tabiki portakala eş portakal almalısın kırık kuş çıkar bunların yavruları

qummus' Alıntı:
Reis_11' Alıntı:
tesekkurler pekı portakala es olarak ne vurmalıyım ?

Mandalina al dicem ama mevsimi değil :) şaka bi yana tabiki o renk bir kuş alman gerekir

:D simdi bana dişi portakalla erkek miski lazım anlasılan :S opüsüyor bunlar es tutmuslardır ozaman ayırmam lazım bırde :S off ne zor ısmır yaa :))

onları ayrı tut ayır eşleşmesinler kırık kuş çıkar

süt var sute vurayım mı ben bu portakalı :S portakal bulma sansım yok suan

bence vur süt e söylenenlere bakma sen arap kuştan süt beyaz çıkıyo bunların yavlarının biri portakal biri miski çıkmıcağı ne malum

emrepit' Alıntı:
bence vur süt e söylenenlere bakma sen arap kuştan süt beyaz çıkıyo bunların yavlarının biri portakal biri miski çıkmıcağı ne malum
oyle yapayım o zaman bır posta yavru alayım olmadı ayırırım :D :heyo:

sen bilirsinde yinede kırık kuş atar bekle portakal bulunca çifleştirirsin şartımı şimdi çifleştirmem boş kuş alıcagına beklersin ounlu kuş alırsın tabi portakalın ne kadar oyunlu bilmiyorum ama

Geri