Portakal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

fatih00

Üye
Siteyi ziyaret et
alıntıdır

Bursalı Kral Kuşçu...

Ekli dosyalar

• portugal.webp
    portugal.webp
    181.6 KB · Görüntüleme: 1,829
Re: PORTUGAL

maşallah kostüm güzel oyununu göremeden bişey diyemem

oyunlarıda göründükleri gibi güzellerdir inşallah...çok özür diliyorum tekrar tekrar...

Fatih bey daha alakalı bir konu başlığı açmak varken neden böyle bir başlıkla açtınız anlamadım?

Hayrettin bey farklı olsun diye böle bi başlıkla açtım konuyu...

Bursalı Kral Kuşçu...

portakal yerınemi yazdınız PORTUGAL ı :D

neyse masallah guzel kuslar saglıklılar en azından, gercı ben sevmıorum bu renk ama o benım problemım :) :ckmk:

güzel kuşlar allah bol yavru aldırsın.

Maşallah güzel kuşlar. Allah bol yavru aldırsın kardeş.

Konu başlığı ile ilgili şöyle birşey var Türkiye'de en çok kullanılan arama motoru bildiğiniz gibi google.com dur. Çoğu yeni kayıt olanlar, konulara yeni kayıt olduktan sonra yorum yapanlar bizlere google, yahoo gibi arama motorlarından ulaşmaktadırlar. Şimdi siz google.com a girip portakal güvercini, taklacı portakallar vb.. gibi aratmak yerine PORTUGAL diye veya beşka bir kelimeyle aratırsanız bu konunun çıkma olasılığı çok küçük bir ihitmaldir ve dolayısıylada kullanıcı bu konuya çok zor ulaşacaktır. Konu başlıklarını düzgün ve anlaşılır yazmamız daha çok kitleye ulaşmamızı sağlayacaktır. Bu sadece bir öneriydi yanlış anlamayın. :)

kuşlar maşallah çok güelmiş
allah bol yavrular almayı nasip etsin

ELEMİM

basoglanh' Alıntı:
Maşallah güzel kuşlar. Allah bol yavru aldırsın kardeş.

Konu başlığı ile ilgili şöyle birşey var Türkiye'de en çok kullanılan arama motoru bildiğiniz gibi google.com dur. Çoğu yeni kayıt olanlar, konulara yeni kayıt olduktan sonra yorum yapanlar bizlere google, yahoo gibi arama motorlarından ulaşmaktadırlar. Şimdi siz google.com a girip portakal güvercini, taklacı portakallar vb.. gibi aratmak yerine PORTUGAL diye veya beşka bir kelimeyle aratırsanız bu konunun çıkma olasılığı çok küçük bir ihitmaldir ve dolayısıylada kullanıcı bu konuya çok zor ulaşacaktır. Konu başlıklarını düzgün ve anlaşılır yazmamız daha çok kitleye ulaşmamızı sağlayacaktır. Bu sadece bir öneriydi yanlış anlamayın. :)
Tmm hemen değiştiriyorum başlığı....

anlayışınız için çok teşekkür ederiz. :)

bylegend' Alıntı:
oyunlarıda güzel kardeşler

kardeş ne kadar güzel mesela oyunları?

:haha:

bylegend kardeşim başkasına ait bir kuşun resmini koydun hadi anladık bi anlık gaflet ile bunu yapmışsındır.. ama birde
oyunları da güzel kardeşler
diye bir yorum yazarsan milleti hala ısrarla kandırmaya çalışırsan bende senin foyanı ortaya çıkarmak zorunda kalırım :asla:

ARKADAŞLAR, RESİMDEKİ KUŞLAR BENİM KÜMESİMDE,TARAFIMDAN RESİMLENMİŞ, BANA AİT KUŞLARDIR!

bu tarz yanlış davranışlar içinde bulunan genç kardeşlerim unutmayınızki "Benim" diye paylaştığınız kuşların gerçek sahipleride bu resimleri görüp sizi zor durumda bırakabilir.. emeğe saygı en üyük erdemdir... kolay yolu seçmeyin emek harcayın bakın göreceksiniz hak ettiğiniz yere çok kısa zamanda geleceksiniz

HÜSEYİN ŞAN/ANTALYA

Resmi ekleyen arkadaş hem alını olduğunu belirtmemiş hemde kendininmiş gibi oyunlarıda güzel demiş. bylegend uzaklaştırılmıştır.

guvercin07' Alıntı:
bylegend' Alıntı:
oyunlarıda güzel kardeşler

kardeş ne kadar güzel mesela oyunları?

:haha:

bylegend kardeşim başkasına ait bir kuşun resmini koydun hadi anladık bi anlık gaflet ile bunu yapmışsındır.. ama birde
oyunları da güzel kardeşler
diye bir yorum yazarsan milleti hala ısrarla kandırmaya çalışırsan bende senin foyanı ortaya çıkarmak zorunda kalırım :asla:

ARKADAŞLAR, RESİMDEKİ KUŞLAR BENİM KÜMESİMDE,TARAFIMDAN RESİMLENMİŞ, BANA AİT KUŞLARDIR!

bu tarz yanlış davranışlar içinde bulunan genç kardeşlerim unutmayınızki "Benim" diye paylaştığınız kuşların gerçek sahipleride bu resimleri görüp sizi zor durumda bırakabilir.. emeğe saygı en üyük erdemdir... kolay yolu seçmeyin emek harcayın bakın göreceksiniz hak ettiğiniz yere çok kısa zamanda geleceksiniz

HÜSEYİN ŞAN/ANTALYA
Sizden ve tüm site yöneticilerinden bu yaptığım hata için çok çok özür diliyorum nolur beni affedin... :hayir: :hayir: :hungur: :hungur:

Sizden ve tüm site yöneticilerinden bu yaptığım hata için çok çok özür diliyorum nolur beni affedin... :hayir: :hayir: :hungur: :hungur:

hatasını anlayıp özür dileyebilmekte büyük erdemdir :evet: ben şahsım adına özrünü kabul ediyorum genç kardeşim...

guvercin07' Alıntı:

hatasını anlayıp özür dileyebilmekte büyük erdemdir :evet: ben şahsım adına özrünü kabul ediyorum genç kardeşim...

Hüseyin bey de afettiyse,kardeşimizde hatasını anladıysa uzaklaştırması iptal edildi.
Ama bir uyarı aldın lütfen dikkat et davranışlarına.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
guvercin07' Alıntı:

Hüseyin bey de afettiyse,kardeşimizde hatasını anladıysa uzaklaştırması iptal edildi.
Ama bir uyarı aldın lütfen dikkat et davranışlarına.
Tabiki Ömer abi hatamı anladım sizden tekrar özür diliyorum...Bi daha böle bi hat yapmıycağıma söz veriyorum...
SAYGILARIMLA...

guvercin07' Alıntı:

Hüseyin abi sende beni affettiğin için çok saol... :kalp:

Geri