fatih00
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tmm hemen değiştiriyorum başlığı....basoglanh' Alıntı:Maşallah güzel kuşlar. Allah bol yavru aldırsın kardeş.
Konu başlığı ile ilgili şöyle birşey var Türkiye'de en çok kullanılan arama motoru bildiğiniz gibi google.com dur. Çoğu yeni kayıt olanlar, konulara yeni kayıt olduktan sonra yorum yapanlar bizlere google, yahoo gibi arama motorlarından ulaşmaktadırlar. Şimdi siz google.com a girip portakal güvercini, taklacı portakallar vb.. gibi aratmak yerine PORTUGAL diye veya beşka bir kelimeyle aratırsanız bu konunun çıkma olasılığı çok küçük bir ihitmaldir ve dolayısıylada kullanıcı bu konuya çok zor ulaşacaktır. Konu başlıklarını düzgün ve anlaşılır yazmamız daha çok kitleye ulaşmamızı sağlayacaktır. Bu sadece bir öneriydi yanlış anlamayın.
bylegend' Alıntı:oyunlarıda güzel kardeşler
diye bir yorum yazarsan milleti hala ısrarla kandırmaya çalışırsan bende senin foyanı ortaya çıkarmak zorunda kalırım :asla:oyunları da güzel kardeşler
Sizden ve tüm site yöneticilerinden bu yaptığım hata için çok çok özür diliyorum nolur beni affedin... :hayir: :hayir: :hungur: :hungur:guvercin07' Alıntı:bylegend' Alıntı:oyunlarıda güzel kardeşler
kardeş ne kadar güzel mesela oyunları?
:haha:
bylegend kardeşim başkasına ait bir kuşun resmini koydun hadi anladık bi anlık gaflet ile bunu yapmışsındır.. ama birdediye bir yorum yazarsan milleti hala ısrarla kandırmaya çalışırsan bende senin foyanı ortaya çıkarmak zorunda kalırım :asla:oyunları da güzel kardeşler
ARKADAŞLAR, RESİMDEKİ KUŞLAR BENİM KÜMESİMDE,TARAFIMDAN RESİMLENMİŞ, BANA AİT KUŞLARDIR!
bu tarz yanlış davranışlar içinde bulunan genç kardeşlerim unutmayınızki "Benim" diye paylaştığınız kuşların gerçek sahipleride bu resimleri görüp sizi zor durumda bırakabilir.. emeğe saygı en üyük erdemdir... kolay yolu seçmeyin emek harcayın bakın göreceksiniz hak ettiğiniz yere çok kısa zamanda geleceksiniz
HÜSEYİN ŞAN/ANTALYA
Sizden ve tüm site yöneticilerinden bu yaptığım hata için çok çok özür diliyorum nolur beni affedin... :hayir: :hayir: :hungur: :hungur:
guvercin07' Alıntı:Sizden ve tüm site yöneticilerinden bu yaptığım hata için çok çok özür diliyorum nolur beni affedin... :hayir: :hayir: :hungur: :hungur:
hatasını anlayıp özür dileyebilmekte büyük erdemdir :evet: ben şahsım adına özrünü kabul ediyorum genç kardeşim...
Tabiki Ömer abi hatamı anladım sizden tekrar özür diliyorum...Bi daha böle bi hat yapmıycağıma söz veriyorum...Ömer ÖZKURT' Alıntı:guvercin07' Alıntı:Sizden ve tüm site yöneticilerinden bu yaptığım hata için çok çok özür diliyorum nolur beni affedin... :hayir: :hayir: :hungur: :hungur:
hatasını anlayıp özür dileyebilmekte büyük erdemdir :evet: ben şahsım adına özrünü kabul ediyorum genç kardeşim...
Hüseyin bey de afettiyse,kardeşimizde hatasını anladıysa uzaklaştırması iptal edildi.
Ama bir uyarı aldın lütfen dikkat et davranışlarına.
Hüseyin abi sende beni affettiğin için çok saol... :kalp:guvercin07' Alıntı:Sizden ve tüm site yöneticilerinden bu yaptığım hata için çok çok özür diliyorum nolur beni affedin... :hayir: :hayir: :hungur: :hungur: