PORTAKALLI YABANİ(YABOZ)TARİFİ AFİYET OLSUN :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERSANERSAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 765

ERSANERSAN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ERSANERSAN
Meslek
GEMİCİ
İlgi Alanı
BUNDAN 30 SENE ÖNCE ESKİ MAHALLEMİZDEKİ BİR KUŞÇUNUN ÖZELLİKLE YABANİ YAKALAYIP YEDİGİNİ MARKETTEN TAVUK İHTİYACINI YABANİLERLE KARŞILADIGINI ÇOK DUYMUŞTUM TÜM KUŞÇULAR KONUŞUYORLARDI....GERÇEKTEN GARİBAN BİR İNSAN VE AİLESİ VARDI BUNU BİLİYORUM GERÇEKTEN....YENİRMİ OLABİLİRMİ YANİ BUNA NORMAL DİYEBİLİRMİYİZ CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ALLAH KİMSEYİ AÇ AÇIK BIRAKMASIN DOSTLAR YAZIN BİR KAÇ KELİME

Kus yemek garibanliktanbmi bilmem.

10 yasinda sigircik yakalardim banyodan sonra yakalanmasi kolay olurdu.
12 yasimda kis ayinda karin yagmasiyla legenle yine kus yakaladim.yedimi hatirlamiyorum
14 yas üstü cami minaresinde,apartman sitelerinin cati arasinda yabani yakalayip yemisligimiz olmustur.(sabahin 5 de ne isim varsa)

zaten bir sey para etmezse yerdik onu :)
tadi fena degil yumsak bir et baharat tuz olmazdi soyup cöp sokar ates yakip yerdik
yani yenmez diye bir duyum almadim ve o yaslarda günahi sevabi hep bizim istegimiz tersineydi.

16 yasimda yine tasindim .yoksa ne olurdu düsünemiyorum
yeni aklima geldi sapanla kus insan ne varsa avlardim agactan elma gibi düserlerdi :)
16 sene oldu gecti sanirim ne bir kus ne bir sinek avlamisligim var :) (dövüs kavga baska)
dün 1 yüzüklü posta kacirdim ilk kez
birde nasil geldiyse yabani karismis onu yakaladim yemiyecem ama bir kac gün esir tutacam.
saygilarimla.
gencler umarim ders olur hayatimda hep bir kirik kanat oldu.
acaba katletdigim hayvanlardanmi bilmiyorum aglamadim ama gülmekte haram oldu

Geri