posta arıyorum.lütfen yardım edermisiniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bambam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bambam

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat ateş
Meslek
harita mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
posta almakla ilgili konu açmıştım bir aydır bir insan evladı cevap vermedi zaten ne lazım oldumu bulunmaz lazım olmadımı tepemize kendi düşer işe bak isyan ediyorum yaw

Re: kaç tane konu açalım

abi bence biraz yanlış ve ağır konuşmuşsun.ben posta beslemiyom ama bu yazın dikkatimi çekti.posta satacak arkadaşlar olsa mutlaka sana yazarlardı.böyle yazmana gerek yoktu.neyse hadi rastgele.sağlıcaklakalın...

S.A Murat arkadasim....

Öncelikle kusurumuza bakma dalginlik diyelim,ama inanki sana yardimci olmak isterdim.Su anda nerede ikamet etmektesin ve ne tarz postali lazim,Insallah imkanlarimiz dogrultusunda yardimci olmaya calisiriz.

Hakkini helal et,kusurumuza bakma ins.

ALLAHA EMANET OL...

tahir abim ve kuşçu26 kardeşim öncelikle özür diliyorum biraz ağır konuştım ama 1 aydır mesaja cevap olmaması sinirimi alt üst etti biraz tahir abi posta güvercini nasıl olsun demiştin 1 çift posta olsun yeter

şu an ağrı merkezden ikamet etmekteyim burda olmadığı için posta ve diğer ırklar sizlerden yardım almayı istiyorum

estafurullah murat abi özür dilenecek bişey yok.eğer bizim kusrmuz varsa biz özür dileriz.inşallah en kısa zamanda kuş bulursun abi.iyi günler...

Murat kardesim anlayisin icin tesekkür ederim ama ben sana Eskisehir´den Agriýa kus yollayamaya bilirim cünkü aramiz cok uzak ins. oralardan aradigin türde kuslar bulursun Rabbim yardimcin olsun.

Kusuruma bakma oldumu,yardimci olamadigim icin...

Konu başlığı ne böyle anlamadım. Herkes yardımcı olmak zorunda değilki. Buradaki kişiler zamanından çalarak birşeylerde kendi istekleri doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Siz bırakın 1,2 konuyu 50 konu açsanızda bu konu başlığı gibi olursa hiçbir yerden bulamazsınız. Zaten anlamsız konu başlığı bulunan topicler silinir.
Yanlış anlamayın beni ama durum böyle.
Konunun başlığını düzeltmenizi rica ediyorum.

bende posta var genelde beyaz ve kırmızı kaplan gibi msn beyazedroqhotmail.com telimde:05317240627

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri