posta arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan benenginnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

benenginnn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
engin bayhan
Meslek
teknısyen
İlgi Alanı
Kemirgenler
slm arkadaslar elinde posta varsa satmak isteyen olursa tanesi 8 den toplu almak istiyorum 0535 408 2004 bana ulasabilirsiniz...

sen en ıyısı kuş pazarına ugra orda 8degilde 5e kuş bulabılırsen al az emege satgı lütfen bu ne 8ytl ye posta ınsan bi fiyat verırken dalga geçer gibi vermez
az emege saygı derim az selamlar

8 TL'ya Posta Satan Varsa Banada Mesaj AtsınLar Ben 8,5 TL Veririm. :)

hay maşallah figin, burçakın, darının, aspir in kğ 2.00 tl.kırık pirinçin kğ 1.50 krş. posta nın tanesine de 8.00 tl para biçiliyor. 1 posta hemen hemen 500 gr ma yakın. bence 8.00 tl ye satacağınıza kesin afiyetle yeyin.bu kuşların değerini bu fiyata düşürmeyin.

Vereceği fiyat bu.Varmı bu fiyata kuş satan ? Yoksa o zaman boş boşuna mesaj kasmasınlar.Sonuçta ticaret bu insanların ticaretine de müdahale etmeyiniz.Zorla illa satacaksın diyen yok.Postalar dışarıda baya pahalı eder.Mesela bizim burada kimse kümesine sokmak.Belki abimizde böyle değeri düşük yerlerde satacak kuşları.Bu yüzden gereksiz mesaj atmayınız.

ankara da posta besleyip de elinde siyah ve mavi renkli olanlardan TGF kayıtlı 2 adet dişi posta almak istiyorum. ben tanesine 15 tl vereceğim. hemde satan kişinin ayağına kadar da giderim.ben mamak. mutlu mhde oturuyorum.

Böyle şey ne duydum ne gördüm. İhale de eserli kuşa bile en az 5 TL isterler, sen hem posta istiyorsun hem sağlıklı istiyorsun Hemde 8 TL ya istiyorsun. PES valla, kınıyorum.

ArkadaşLar Konu FazLa Uzamış. Kimsenin Ticaretine Karışamayız. ister 5 Lira ister 50 Lira kim ne kadara satarsa satsın 5 Liraya posta satan olsa sizde alırsınız kaçırmazsınız bu kesindir.
onun için konuyu fazla uzatmayalım ki mesaj kirLiLiği oLmasın.

Geri