Posta Beslemek Sanattır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
G

Guest

Misafir
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi güvercin beslemek güzeldir ama posta beslemek sanattır. Nerdeyse 5 yıl paçalı besledim ama posta ile yaptığım araştırmalar ve videolar beni postaya çevirdi . Arkadaşlar posta ile ilgili bilgileri , fotoğrafları ve videoları bu sayfada paylaşalım , tartışalım . Aşağıdaki verdiğim link Belçika-Lier de posta güvercini satan bir mekan konuşma yok video da ama atmosfer çok hoşuma gitti .

Buyrun :

Son düzenleme:
Hikmet Yılmaz'ın hayatı bana baya yakın geldi :haha: Onun postaları buyrun :

Son düzenleme:

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu kuş ta bana geldi kısa mesafede 12. olmuş bende de istanbul çapında 3. olmuş kuşun yavrusu var bakalım ne çıkacak

Ekli dosyalar

• 11180174_1574025379516040_416124588_n.webp
    11180174_1574025379516040_416124588_n.webp
    7.5 KB · Görüntüleme: 899
Ismail bende çok merak ettim simdi
İsmail34' Alıntı:
bu kuş ta bana geldi kısa mesafede 12. olmuş bende de istanbul çapında 3. olmuş kuşun yavrusu var bakalım ne çıkacak
. Bende merak ettim şimdi . Yavruların resimlerini paylaşmanı bekliyorum

reaperboys1' Alıntı:
İsmail34' Alıntı:

Şu birkaç ay yavru almamak gerekiyor hayvanlar sıkıntıya giriyolar

İsmail34' Alıntı:
reaperboys1' Alıntı:
İsmail34' Alıntı:

Şu birkaç ay yavru almamak gerekiyor, hayvanlar sıkıntıya giriyolar en yakın zamanda çıkacak yavruların resimlerini paylaşmak isterim

Geri