ksknkdr
Üye
- Ad Soyad
- kadir keskin
- Meslek
- yönetici
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
selam arkadaşlar. ismim kadir izmirde yaşıyorum. ben aslında orjinal hünkari bakıyorum. postalarla ilgim ise hünkari yavrularımı postalara baktırıyorum. postalarıma hünkarillerden daha fazla özen gösteriyorum zaten öylede olmak zorunda çünki bu üretimde kilit rol onlarda. ben sizden şu konuda yardım isteyecektim. gerçi kuş arayanlar bölümüne ilan bırakmıştım ama bi sonuç çıkmadı. belki bu forumda bir yartdım alabilirim diyerek affınıza sığınarak yazıyorum. ben bakıcı yapmak ve bunu görebilmek için dragon veya german beauty homer cinsi posta arıyorum. neden bu cinsleri arıyorum, normal postalardan verim aldım fakat bu verimi yinede dört dört lük alamadım bu cinsler üzerinde çalışırsam bu verimi yükseltebilirmiyim acaba diye düşünüyorum ve bunu denemek istiyorum. bu cinslerden besleyen dostlarımdan eğer elindenden çıkarmak isterlerse haber bekliyorum. bir de yavru bakımları hakkında bilgi sahibi olan dostlar bu bilgileri paylaşırlarsa sevinirim.mail. [email protected]. şimdiden teşekkürler. saygılar ve esenlikler herkese.