Posta Güvercini Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan black_mamba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
11buhdj.jpg

23r4cop.jpg

2vlmb9y.jpg

2ut4umo.jpg

Arkadaşlar merhaba resimdeki postayı az önce yakaldım.Ayağında 2 adet marka var. Bu markalardan biri sabit biri çıkarılabilicek gibi.
Sabit olan markanın üzerinde : TR2007 29602
Çıkarılabilir markanın üzerinde : TiPES MC608 yazmakta.

Bunların ne anlama geldiğini ve kuşun kendisi hakkında bana yardıncı olursanız sevinirim.Yardımcı olandanda olmayandanda Allah razı olsun.İyi günler

yaris guvercini buyuk ihtimal.TR2007 29602=turkiyede 2007 yilinda dunyaya geldigini 29602 ise kusun kodunu belirtir.
diger ayagindaki markada yaris guvercinlerine takilan bi marka.tipes isimli yaris saatlari var..tuttugun kus buyuk ihtimal yarisa katilmis.nerde tuttun?il olarak?

555298' Alıntı:
yaris guvercini buyuk ihtimal.TR2007 29602=turkiyede 2007 yilinda dunyaya geldigini 29602 ise kusun kodunu belirtir.
diger ayagindaki markada yaris guvercinlerine takilan bi marka.tipes isimli yaris saatlari var..tuttugun kus buyuk ihtimal yarisa katilmis.nerde tuttun?il olarak?

Bursa'da tuttum

S.a

Arkadaşım o kuş büyük ihtimalle yarış için yada antreman amaçlı salınmıştır. Yemini suyunu ver sal gitsin. Ben posta kuşunu yakalamaya uğraşmam inerse yemini suyunu içer kovalarım kümese girersede alır elimle havaya salarım. Çokta saldım zaten. Sende öyle yap eminim çok emek vardır o kuşta. Maşallah güzelde bir kuş.

mustang a katlıyorum.o kuşu sal.eminim ki yuvasına geri dönecektir.senin o kuşu alıştırma şansın hiç yok.sahibi eminim kuşunu mrk ediyordur.anlayışlı bir güvercin seversen o kuşu salarsın.salıp salmamak yinede sana kalmış

Hatta not yaz ayağına tuttur. :D Sahibi okusun...

bencede sal gitsin.milletin kusunu napcaksin.herkesin kusu kendine guzel..en son 3 nisanda salindi kuslar yaris guzargahida asagida.yolunu sasirmis olabilir..
gzrgah.gif

Geri