posta güvercini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerim.c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerim.c

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerimcan demirkan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar bu gün kuşları uçurdum ve yuvama çok güzel bir posta indi neyse yuvaya kapattım baktım ayağında bileklik ve üstündede numara yazıyor sizce bu benim başıma iş açarmı ne yapmalıyım ve o bileklik neyin nesi saygılarımla..

kerim.c' Alıntı:
Selam arkadaşlar bu gün kuşları uçurdum ve yuvama çok güzel bir posta indi neyse yuvaya kapattım baktım ayağında bileklik ve üstündede numara yazıyor sizce bu benim başıma iş açarmı ne yapmalıyım ve o bileklik neyin nesi saygılarımla..

kerim kardesim
yapacagın en güzel davranıs sekli bileklikde isim ve tel no varsa arayıp bir sekilde kusu sahibine vermenin

kus sahibini sevindirmenin hazını yasamak hem en güzel davranıs sekli hemde kuscu olacaklara da yakısan budur

selamlar

Kuşlarda soy takibi için kullanılan künyelerdir sizin başınıza bi sorun açıcagını sanmıyorum.Posta kolay kolay inmez ama bir anlık saflıgına gelmiştir zaten ilk salışında kuş eski sahibine gidecektir (:

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
KOD AÇIKLAMALARI

TR 04 EGSEV 812-2222

TR: Varsa Güvercinin Bağlı olduğu Yarışma Organizasyonu ya da Uluslararası Ülke Kodu

04: Güvercinin Doğum Yılı

EGSEV: Varsa Güvercinin bağlı olduğu Klüp (Dernek) Kodu

812-2222: Şahsa ait Özel numara (Telefon da olabilir).

Telefon numarası varsa ara sahibini gelsin alsın kuşunu :slm:

selam arkadaşlar telefon no filan yazmıyor sadece tr birde 5 yada 6 haneli numara yazıyor karışık isimde yok birde ilk salışında gider demişsiniz ben bir kere daha indirmiştim posta kuşu 1 ay yuvamda tuttum vala hiç bir yere gitmemişti sizce bu gidermi :) teşekkürler birde kuş eralde yarışırken benim yuvaya indi çünkü kuş 1 gün boyunca gözlerini kapıyor uyuyor çok bitkin halde :)

illegal kardeşim yazdım sorguladım yok kayıt bulunamadı diyor vallahi ne yalan söyleyim vermekte istemiyorum benim çok künyeli kuşum kaçtı birtaneside bana geri getirmedi bende aynısını yapçam :) haklı değilmiyim ?

Sen bilirsin.. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri