posta güverçinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat644
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

murat644

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat savasşkol
Meslek
öğrençi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben posta çinsi güverçin aldım adam lokelde kanadını keselim dedi bende siz iyi bilrsiniz dedim sizçe posta kaç günde alışır
NOT:YAVRU DEYİL :heyo:

yavru olmayan posta güvercinini alıştırmak neredeyse imkansızdır. Posta güvercini besleyen biri olarak yetişkin posta güvercininin sadece bir şartla alıştığını gördüm. Oda kuş ilk sahibinde uçmamış ve eş tutup yavru büyütmemiş olması şartıyla kuş senin kümesinde ilk kez uçuyorsa ve yavru büyüttüyse alışabilir. Eğer kuş önceki sahibinde uçtuysa veya yavru baktıysa yapacağın en doğru hareket bunlardan yavru alıp yavrularını uçurmak. tüyü kadar yavrusu ve ömrü olsun inşallah

C tuşu çalışmıyormu :hhh: Şaka bir yana posta alışmaz diye biliyorum bir yerde okuduğum kadarıyla posta güvercinleri tek bir bakışta gördüğü yerin 6 tane fotoğrafını alıyor zihninin bir köşesinde saklıyor . Eğer kuş önceki sahibinde kapalı kalmayıp uçurulmuşsa sana alışmaz direk sahibine gider ama kapalı kaldıysa dışarısını görmediyse alışma ihtimali olabilir ama sen en iyisi onlardan yavru al yavrularını uçur . Bol sağlıklı yavrular .

melihodaman' Alıntı:
yavru olmayan posta güvercinini alıştırmak neredeyse imkansızdır. Posta güvercini besleyen biri olarak yetişkin posta güvercininin sadece bir şartla alıştığını gördüm. Oda kuş ilk sahibinde uçmamış ve eş tutup yavru büyütmemiş olması şartıyla kuş senin kümesinde ilk kez uçuyorsa ve yavru büyüttüyse alışabilir. Eğer kuş önceki sahibinde uçtuysa veya yavru baktıysa yapacağın en doğru hareket bunlardan yavru alıp yavrularını uçurmak. tüyü kadar yavrusu ve ömrü olsun inşallah
MELİH E KATILIYORUM .

aldığım yer nerdeyse akrabamız diyebilirim babamın arkadaşı ona güveniyorum adam 3haftaya kadar alışır eyer panık içinde dolaşıyorsa onun yavrusunu al dedi

Geri