haltbar
Üye
- Ad Soyad
- Osman Uğur KORKMAZ
- Meslek
- Ticaret
- İlgi Alanı
Posta güvercini yuvaya bağlılığıyla, sadakatiyle, ve uzak mesafelerden dönüşüyle tarihte birçok önemli işlerde kullanılmıştır.. ne yazıkki telefonun icadıyla :hhh: tarihteki o önemli görevini telefona bırakmıştır.
Evet haberleşme insanların vazgeçilmezlerindendir ve posta güvercininin binlerce yıllık haberleşme hizmetinin tarihteki önemini ve anlamını vurgulamak istiyorum!
Posta güvercinleri okadar önemliymişki alttaki resimlerdede göreceğiniz üzere o dönemlerdeki savaşlardaki gaz bombalarından etkilenmemeleri ve korunmaları için posta güvercinlerine gaz geçirmeyen özel kutular yapılmış...
Bu güzel güvercinlerin tarihteki önemini hatırlatacak ve aklınızda kalacak bir kaç tarihi resimi sizlerle paylaşıyorum.. saygılarımla
Komutan'ın son umudu...
Amerika'n ordusunun posta güvercin arabası
Eski bir damızlık...
Eski bir güvercin otobüsü...yine bir ülkenin ordusuna ait...
Postacııııı
Tank'ın düşman cephesinde benzini bitti tek çare posta....
Gaz bombası atarlarsa atsınlar bize vız gelir tırıs gider
Attılar bombayı kuşları koy gaz kutusuna çabuk çabuk
Kutu bu kutu! Yüzyılın icadı...
Ohhh mis gibi...
Saygılarımla
Esenkalın
Evet haberleşme insanların vazgeçilmezlerindendir ve posta güvercininin binlerce yıllık haberleşme hizmetinin tarihteki önemini ve anlamını vurgulamak istiyorum!
Posta güvercinleri okadar önemliymişki alttaki resimlerdede göreceğiniz üzere o dönemlerdeki savaşlardaki gaz bombalarından etkilenmemeleri ve korunmaları için posta güvercinlerine gaz geçirmeyen özel kutular yapılmış...
Bu güzel güvercinlerin tarihteki önemini hatırlatacak ve aklınızda kalacak bir kaç tarihi resimi sizlerle paylaşıyorum.. saygılarımla
Komutan'ın son umudu...
Amerika'n ordusunun posta güvercin arabası
Eski bir damızlık...
Eski bir güvercin otobüsü...yine bir ülkenin ordusuna ait...
Postacııııı
Tank'ın düşman cephesinde benzini bitti tek çare posta....
Gaz bombası atarlarsa atsınlar bize vız gelir tırıs gider
Attılar bombayı kuşları koy gaz kutusuna çabuk çabuk
Kutu bu kutu! Yüzyılın icadı...
Ohhh mis gibi...
Saygılarımla
Esenkalın