Posta Güvercinlerinin Yuvaya Giriş Kapıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dörtışık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İsmail Dörtışık
Meslek
Yönetici
İlgi Alanı
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum. Bu yarışa giren posta güvercinlerinin yuvaya giriş kapıları dışarıdan içeriye girişi sağlıyor fakat içeriden dışarı çıkış mümkün olmuyor . Bu tür kapılara sahip arkadaşlar resim gönderebilir mi nasıl yapıldığına bir bakalım? Ayrıca kuşların bu kapıdan girebilmelerini sağlamak için nasıl bir eğitim verildiği konusunda da bizleri aydınlatırsanız çok sevinirim.

Dörtışık' Alıntı:
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum. Bu yarışa giren posta güvercinlerinin yuvaya giriş kapıları dışarıdan içeriye girişi sağlıyor fakat içeriden dışarı çıkış mümkün olmuyor . Bu tür kapılara sahip arkadaşlar resim gönderebilir mi nasıl yapıldığına bir bakalım? Ayrıca kuşların bu kapıdan girebilmelerini sağlamak için nasıl bir eğitim verildiği konusunda da bizleri aydınlatırsanız çok sevinirim.

o tarz kapılar yüzünden dilim çok yandı..
sansar vs.. yırtıcılara da açık oluyor kümes.
yeriniz güvenli ise deneyin yalnızca bence...

Bu ve benzeri videolarda aradığınız cevabı bulabilirsiniz. Saygılar iyi akşamlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Slm benim kumes yukseklik 2 metre kumesin ust kosesinden 18 cm yukseklik 38 cm enden kucuk bi yer acdim pencere gibi kapanip acilir gibi kapiyi aciyorum ucuruyorum kapiyi kapatip irayi acik birakiyorum 30 kus tek tek 5 dakikada giriyor evde olmasamda etrafda cok kediler var 2 metreye cikamiyor deneyin isterseniz

Öncelikle nezdinizde cevap yazan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yekta Bey bu küçük kapının resmini atmanız mümkün olursa sevinirim, benim kümesim balkonda olduğu için kedi gibi bir derdim yok , ancak yabani güvercinler kapıyı açık buldukları zaman kümesin içini tamamen talan ediyorlar yedikleri yemin önemi yok ancak kendi kuşlarımla kavga ediyor onları kümesten çıkartıyorlar. Uçurduğum 2 adet posta güvercinim var bunların kümesi ayrı , bu kümes için dediğiniz kapıyı yapıp sabah çıkarken kuşlarımı salıp öyle çıkayım onlar günlük uçuşlarını yapıp gelip kümeslerine girsinler istiyorum. İlginiz için tekrar teşekkürler.

slm resimleri en kisa zamanda cekip yukluycem ben osekil rahatladim yabanci kus girmiyor oradan

Geri