Posta kuşu nasıl yavru çıkarır ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muhammed36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammed36

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kral 36
Meslek
kuçcu"
İlgi Alanı
Arkadaşlar kusuruma bakmayın posta kuşundan pek anlamadığım için soruyorum bir posta indirdimde geçen gün daha doğrusu kendi geldi.Elimde de mükemmel iki kuşun yumurtası var bozulmasın diye hafif soğuk bi yerde duruyo yumurtalar posta dişi eşide yok acaba nasıl yatıyor? bakıcı kuş işinden pek anlamıyorumda yatmama durumu fln olurmu yada eşi olmaması bir sorun yaratırmı cvp yazan herkese çok çok teşekkürler

...: Muhammed Cana Omak :...

çiflesmeden kus nasıl yatar kı hiç gormedım ve duymadım..

valla postadan anlamadığım için soruyorum anlasam zaten sormam....

ona bir eş bulup yumurtladıgında bakmasını istedin yumurtaları altına sermen gerekır bence..

Kuşlar kısır olmadan Kendi kesinlikle yatmaz anca kendi yumurtlarsa altına süreceksin yada kısır olacak sürücen altına yumurtlasın.

arkadasım onecelikle selam kus yumurtlar sonra yumrtaya yarım saat yatar o mayaya girer ve o yumurta en fazla 30 dakika bosta klaması gerekir...yumurta bosta durdugunda bozulur eger kus yumurtlarhgiç yatmassa o yumurtayı ya kuluniçine yada bugdayların arasına koy bozulmaz gelelim yatarmı yatmazmı oplayına kus kısırsa yatar..degilse yatmaz bu bir kaidedir bozulmaz...ayrıca posta kusu yedekcilikte yavru bakımında en ideal ırkttır...

ya benim o postayı gören herkes dedi işte bu bakar yumurta sür altına falan ben genelde kuşun kendi yumurtasını çıkarmasından yaanayım ama kısır kuşa yumurta sürmüşlüğüm oldu çıkardı da bu postayı çok abarttılar gerek yok çifleşmesine falan diyenler oldu bana biraz saçma geldi bilenlere sorayım dedim herkese yardımcı olduğu için çok çok teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri