posta mı adana mı?başka bi cins mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muygun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

muygun

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet UYGUN
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Balıklar
kendi gelen bu kuşun cinsi nedir?kuş dişi

Ekli dosyalar

• DSC04792.webp
    DSC04792.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,806
  • DSC04793.webp
    DSC04793.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,732
valla abi adana ya benziyo daha çok

adana lar paçalı olmuyo mu.?

bence posta

saygılarımla..

bu kuş adana kuşu sakar cinsi bakımsız ve kötü olduğunu açıkça söyleyebilirim adana kuşlarında tip aranmaz uçuşa bakılır ama bu kuşun iyi uçacağını sanmıyorum bu arada adanalar paçalı olmaz aralarında nadir paçalı olur çok nadir

daha doğrusu paça bile denmez ona çorap veya tozluk diyolar

bu kuşun aynısı bende var arkadaş hediye etmişti mezattan almış erkek tıpa tıp aynı arkadaş 5liraya almış istyetsen aynı fiyatı verebilirim kuşa amacım simsarlık diil:) kabul edersem özel mesah atarsın abi

uwww afyondaymışın nese saip değilmiş kolay gelsn abi

mehmet hocam selamlar. bu kuş adana yerlisi. bu arada dolapçıların umarım iyi üremişlerdir. iyi günler..

kuscu6477' Alıntı:
mehmet hocam selamlar. bu kuş adana yerlisi. bu arada dolapçıların umarım iyi üremişlerdir. iyi günler..
Ümit bey uşağa da gelemedik bi türlü şu 12 telli çilliler için ama mutlaka geleceğim sana da bi dişi lazımdı sanırım benimkilerden değil mi yanlış hatırlamıyorsam.duruyor değil mi çilliler?görüşmek dileğiyle

kuş adana bakarak bu kuşun ne oldugunda tereddüt edenlere bir özelligi gagasının altında kursak tarzı şişlik vardır dikkatli bakarsanız görürsünüz

ayyildiz1' Alıntı:
kuş adana bakarak bu kuşun ne oldugunda tereddüt edenlere bir özelligi gagasının altında kursak tarzı şişlik vardır dikkatli bakarsanız görürsünüz

evet gerdan derler oraya

Mehmet abi kuşun cinsi bence adana elinde kalsın snin dolapçılarla uçurursun kuşlarını tavan yapar bu kuş

selamın aleyküm abiler ben evimin balkonun da güvercin beslemek istiyorum hangi cıns dahakolay daha rahat iner balkona bana bi yardım edermısınız ?

Bu Kuşun PostayLa uzaktan yakından aLakası Yok Kafa tipi ise Adanaya Benzemiyor ama kanat yapısı vücut tipi oLarak ise Adana diyebiLirim.Kırma Bir Kuş oLabilir

Adana

Geri