Posta ve Bağdadiyi kırmak ltf CVP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harita32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

harita32

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aaaaaa
Meslek
aaaaaa
İlgi Alanı
Sa önce ben posta güvercini ile bağdadi ırkını birbiri ile kırmak istiyorum postanın performansı ve bağdadinin vucudu iriliğini birlikte görmek istiyorum sizce olur mu aldığım yavrularıda sadece posta ile çiftleştirip kaç nesil yavru alacam o burundaki etlerin etkisi azalsın diye çünkü sevmiyorum o eti sizce yapabilirmiyim veya olur mu http://www.guvercinportali.com/Kuslar/3 ... stur-.aspx bu sitedeki kuşda bağdadi ve posta kırması imiş değerli görüşlerinizi bekliyorum ... : :slm:

harita32' Alıntı:
Sa önce ben posta güvercini ile bağdadi ırkını birbiri ile kırmak istiyorum postanın performansı ve bağdadinin vucudu iriliğini birlikte görmek istiyorum sizce olur mu aldığım yavrularıda sadece posta ile çiftleştirip kaç nesil yavru alacam o burundaki etlerin etkisi azalsın diye çünkü sevmiyorum o eti sizce yapabilirmiyim veya olur mu http://www.guvercinportali.com/Kuslar/3 ... stur-.aspx bu sitedeki kuşda bağdadi ve posta kırması imiş değerli görüşlerinizi bekliyorum ... : :slm:

yüzü çirkin çok büyük bir bilim adamının yanına, beyni kıt, kafası çalışmayan dünya güzeli bir kadın gelmiş. gel seninle evlenelim demiş. bilim adamı da neden ben demiş. kadın da senin zekan, benim de güzelliğim sayesinde çok zeki ve güzel çocuklarımız olur demiş. bilim adamı da doğacak olan çocuğumuz, güzellikte bana, zeka seviyesi de ya size benzerse demiş.
Bu misal de cüssede postaya, akıl da adana ırkı bağdadi ye benzerse sizce nasıl olur?
Bence hiç denemeyin. ırkları kırmayın.

metkor1961 o resimdeki güvercini görünce acayip istek duydum ama bencede haklısınız

Kuşları kırmana hiç gerek yok orjinal posta güvercinin yerini hiçbirşey tutmaz. İstediğin özellikleri bir kuşta toplaman çok zor olacak ve boşa zaman kaybetmiş olacaksın. Posta güvercini zaten yeterince iri ve gösterişli bir ırk. Emeklerinin boşa gitmemesi için orjinal kuş yetiştirmekten asla şaşma tek kalem kuş yetiştir, uğraştığına değsin.

ırkları kırıp istenilen kuşu elde etmek gerçekten çok zordur, arada çıkan yavrulara da hep yazık olur. Bu yüzden burnundaki etin büyüklüğünü sevmiyorsan, ALMAN denilen posta cinsini bir araştır veya İran postalarını araştır, onların burun yapıları biraz daha farklıdır.

Geri