posta yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Faruk Yapar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tuncer Çetin
Meslek
Makine Tekniker
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar yarın petshopdan 1çift posta güvercini alacağım yavru değiller sizlere sorularım şunlar olacak
postalar kaç haftada alışır
illaki yavru alınması mı lazımdır
yetişkin olarak alındığında eski yuvasına dönme ihtimali yada kaçma ihtimallleri ne kadardır
postaları sabahtan akşama kadar salık bıraksam sorun olur mu
büyüklerin küçüklerin yrmlarınızı bekliorum sevgiler saygılar:))

birde arkadaşlar pusulasını iyi bilen kuş nasıl anlaşılır

Faruk Yapar' Alıntı:
arkadaşlar yarın petshopdan 1çift posta güvercini alacağım yavru değiller sizlere sorularım şunlar olacak
postalar kaç haftada alışır
illaki yavru alınması mı lazımdır
yetişkin olarak alındığında eski yuvasına dönme ihtimali yada kaçma ihtimallleri ne kadardır
postaları sabahtan akşama kadar salık bıraksam sorun olur mu
büyüklerin küçüklerin yrmlarınızı bekliorum sevgiler saygılar:))

Sana abi nasihatları postalar eğerki iyi kanlıysa kırma değilse saldığın anda kaçacaklardır bir ihtimal geri dönerse sanma kaçmıcak bir süre sonra yerine hatırlayınca kaçacak.İllaki yavru al onları alıştır.Kuşlarıda dışarda bırakma yarım kanat atarlar kendilerini.En iyisi yavru alınca onları besle anaçlarıda elinden sonra çıkartırsın.

Abi postayı neden alacaksın bilmiyorum ama dışarda kuş bırakmak istiyorsan ben ve arkadaşlarım erkek baskalarımızı bırakıyorduk kaçak getirsin diye işede yarıyordu bazen.

arkadaşım kacak getirsin demişsin baskalarım baskalar bu işemi yarıyor biraz daha acarsan sevinirim

Abi baskalar kümeslerine sağdık kuşlar olduğu için yada bizimkiler mi öyle bilmiyorum biz dışarda bırakıyoruz.Hem mardin kuşu gibi dışarda kalınca hemen hastalanmada olmuyor yapıları sağlam kuş.Dışarda olunca kaçak görüyor ve kuşun yanına iniyor.

Geri