Posta Yavrumda Sorun Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muhammed36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 952
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammed36

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kral 36
Meslek
kuçcu"
İlgi Alanı
arkadaşlar çok gzel erkek yavru bir postam var ve bir, bir buçuk haftadır çok halsiz neredeyse hiç uçmuyor ve çok halsiz ne yapmam gerekiyor yardımcı olan herkese çok teşekkürler

dostum öncelikle sana yardımcı olmaları için kuşun yem yiyormu tüyemi girdi kafesin sıcaklık durumu nasıl sen karsta yaşıyorsun ve soguk memleket kuş ceryanda kalmış olabilirmi vs

kuş yem yiyor ama eskiden çok fazla yiyordu şimdi biraz yiyip çekiliyor tüye girmedi sıcaklığı güzel sıcak ceryanda kalmış olabilirmi bilemiyorum ama 1-1.5 haftadır böyle gittikçede kötüleşiyor

ben kuşlara viitamin verip bagışıklıgını zatıflatma taraftarı deilim böyle durumlarda iştahsızkuşa ben bir diş sarımsak yutturuyorum ve kuş az yem yediği için ne kadar yem ve su içiyor bilmek için onu ayrı bir yere alıp çok az birdefada yiyip bitirecek kadar karışık yem ve mercimekten pirince kadar hatta fındık ceviz kırıp veriyorum genelde iyi sonuçlar alıyorum c vitamini olarakta suyuna biraz limon sık ayrıca taşınıdaeksik etme kuşlar da tuzda önemli ben mesela taş veriyorum kuşlara haftada birtaşları ıslatıp üstüne tuz ekeleyip öyle veriyorum böylece kuşlar istedigi kadar tuzunu alıyo bu benim uyguladığım yöntemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri