• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksklecan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ksklecan

Üye
Siteyi ziyaret et
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
kuş benimdir.

güzel bir kuşa benziyor maşşallah* secereli mi?

Selamlar,

Güzel bir posta maşallah paylaşım için teşekkürler.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

fevzi kaya; secerelimi, yazmışsınız o ne demek ?

yani kuşn daha önce yaptığı mesafe varmı? soyu belli soymu demek istemiştim? hiç atıldı mı_ ? atıldıysa kaç km den kaç saate geldi gibi.

walla kuşun kanadını çektiğim için uçurmadım vede kuşu dün başka birine verdim saygılar

birşey sorcam ben yeniyimde posta güvercini olduğunu nasıl anlıyorsunuz?

ya lord isimli arkadaşım her kuşu böyle sorma ya her kuş hakkında bilgi var gir sayfalara oku lütfen

Sevgili üyelerimiz lütfen sitemizde birbirimize karşı biraz daha anlayışlı ve yaklaşımcı olalım.Ksklecan arkadaşım,lord arkadaşıma,ırklarlarla ilgili bilgilerin ön açıklamalarda mevcut olduğundan bahsetmiş.Doğrudur,her ırkla ilgili bilgiler ilgili konu başlıklarında açıklanmış.Ancak bu sitenin amacı,paylaşılmamış tüm bilgilerin burada paylaşılması,farklı farklı yetiştiricilerin tecrübelerinin buraya aktarılmasıdır.Burada başka bir yetiştiricimizin postacı hakkında bilgi vermesi herhangi bir külfet oluşturmayıp,aksine daha faydalı ve yararlı olacaktır.Lütfen bu mevzuulara dikkat edelim,birbirimizi kırmamaya çalışalım,saygılarımla...

Gökhan Ak.

sağol gökhan abi teşekkür ederim

ya bende kötü bir şey sölememiştim abi ama neyse lord kardeşim kusura bakma

posta kuşu herkesden alınmaz lord kardeş biras paraya kıy saglam postalar ama sade postacılardan al

[No message]

Geri