• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyzade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

beyzade

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Engin ÇAVUŞ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
arkadaşlar bu postamı.

Ekli dosyalar

• fdgsgsgfserfg.webp
    fdgsgsgfserfg.webp
    34.1 KB · Görüntüleme: 1,334
kırık posta ama güzel uçar bunlar maşallah

arkadaşlar resimdeki kuş kırık ama uçurduğumda pul olmadan inmiyor ve oturduğum semtin heryerinden saldım hemde herkes kuş uçururken sağa sola sıkmadan direk bahçeye kümese iniyo acaba buna güzel damar bi dişi alsam güzel bir damar tutturabilirmiyim.Bi sitede saf posta olmadığını okumuştum.

arkadaşım bu kuş buralarda azman yada yoz adıyla anılır. Ama şu kadarını söyleyeyim kuşun kırma. Uçurmak için ideal ama üretme konusunu biraz düşün istersen. Onun yerine daha güzel ve en az onun kadar uçan başka bir ırk kuş besleyebilirsin. Bence kırık kuşlarla çok fazla ilgilenme. Naçizane görüşüm bu.

Bende zaten saya var onları uçuruyorum oyunlarıda beni tatmin ediyo.ben düz uçumlu kuş yada yavru çıkarmak için besliyorum bu postaları. kışın yumurtlayan kuşlardan yavru almıyorum altlarına ispenç yumurtası sürüp onları çıkarıyorum .görüşlerinizi samimiyetle ifade ettiğiniz için teşekkür ederim.ilk resimdeki en soldaki pilici aralık ayında azmanların altında çıkardım.

Ekli dosyalar

• DSC00830.webp
    DSC00830.webp
    38.2 KB · Görüntüleme: 1,236
  • DSC00831.webp
    DSC00831.webp
    53.3 KB · Görüntüleme: 1,246
2 resmin en solu.

benim görüşüm postaları filoda uçurmak istiyorsanız kırmalısınız...saf postalar bi gittimi 5-6 saat gelmiyolar..

Kardeşim bunlar posta değil ama kırık olmasına rağmen güzel uçarlar.Sanırım posta bango kırması olabilir.Güle güle besle.

Geri