Postacı yakaladım cinsiyeti nedir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
keşpir posta yakalamışsın bence erkek gibi duruyor :D ama ilerde daha iyi anlarsın kur felan yapar dişilerine :D

Bunu kayıp ilanlarının olduğu bölüme koyup sahibi çıkana kadar bekleteceksin değil mi? Erkek o kuş fotodan göründüğü kadarıyla.

kuşun sol ayağındaki boncuğa dikkat et o boncuklar da elektro manyetik sensörler olabiliyor bende yakalamıştım zananında öyle birşey cıktı :D yada numara yazar sadice boncukda ufak bir çubuk gibi bir yeri vardır. alttan ve üstten çıkıntılı şekilde.

Kuşu uçuruyorum gitmiyo ne yapabilirim :) ... Ayagında numaralar var ama pek anlamam onları ,mecburi eş alıp çogaltacam bu kuşu...

Kuşu ucuruyorum ama gitmiyor demişssin bu bana fazla inandırıcı gelmedi (Eğer bugün yakaldıysan) sakın beni yanlış anlama sadece bana inandırıc gelmedi çünkü postalar yuvalarına aşırı derecede sadıktır bu büyük olasılık gariptir yani şehir dısından alınmış ve ucurulmustur buda yerini aramak için bölükten çıkmıştır.Eğer kuş yerliyse 1 2 ay sonrada ucurmaya başlasan alıp basını gider postalar kolay kolay damını unutmaz.

Bunu kayıp ilanlarının olduğu bölüme koyup sahibi çıkana kadar bekleteceksin değil mi? Erkek o kuş fotodan göründüğü kadarıyla.

YAZMIŞTIM HALEN SORUMA CEVAP GELMEDİ

alger' Alıntı:

Cevap verdim üstte sorunuza , birde kuşu yakalayalı 3 ay oldu ama gitmiyor ...

alger' Alıntı:
uniTS' Alıntı:
alger' Alıntı:

http://www.kunyesorgulama.com/MarkaSearch.asp

bu adresten o ayağındaki künyeyi sorgulat, sahibini bulursun.
arkadaşın niyeti yok abi :)

sibersahne' Alıntı:
alger' Alıntı:
uniTS' Alıntı:
alger' Alıntı:

http://www.kunyesorgulama.com/MarkaSearch.asp

bu adresten o ayağındaki künyeyi sorgulat, sahibini bulursun.
arkadaşın niyeti yok abi :)

Farkettim bende biraz üstüne gittim ayıp mı ettik acaba?

drej - trej posta diye geçer erkek büyük ihtimal öle ahım şahım bir kuş değil üretme açısından söylüyorum... künye konusunda arkadaşlara katılıyorum..

Kuşun benim için bi önemi yok , ister süper olsun ister olmasın farketmiyo , sahibini bulsam veririm ama ben ugraşamam , ama yinede bi sorgulatayım künyesini kimin diye ...

O KUŞU YA SAHİBİNE GERİ VER YADA SAL GİTSİN DAMARI BOZUK O KUŞUN ZATEN POSTALRIN ÖZELLİĞİ YUVALARINA SAĞDIK OLMALARI DEĞİLMİ YAKALANAN POSTADAN NE BEKLENİR.

Geri