Postalarım .. Umarım beğenirsiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ll_Suleyman_ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Süleyman özer
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
3 Tane paylaşabildim ...

Ekli dosyalar

• PaL ErkeqiMm.webp
    PaL ErkeqiMm.webp
    362.7 KB · Görüntüleme: 1,504
  • Kırmızı DiŞi'mM.webp
    Kırmızı DiŞi'mM.webp
    256 KB · Görüntüleme: 1,347
  • Beyaz Ve İspirtom.webp
    Beyaz Ve İspirtom.webp
    367.8 KB · Görüntüleme: 1,489
Daha fazla Fotoğraf eKLiyemedim... Sadece 3 foto paylaşabildim tşk ediyorum

Süleyman ÖzeR...

Cevap yaza tıklayıp dosya ekle kısmından resim eklemeye devam edebilirsin. Neden döneği bırakıp postaya geçtin, merak ettim? Dönekler biraz avaredir, evine sadık değiller diye mi?

Hayır abicim 40'a küsür herşeye muayer dönekLerim vardı.. Kiracılarımız gece evden kaçtılar borcları takıp kacarkende kuşlarımıda kaçırmışlar :)

ll_Suleyman_ll' Alıntı:
Hayır abicim 40'a küsür herşeye muayer dönekLerim vardı.. Kiracılarımız gece evden kaçtılar borcları takıp kacarkende kuşlarımıda kaçırmışlar :)

Adamın kimliğik bilgilerini biliyorsunuzdur sonuçta kiracınızmış, polise gitmediniz mi?

Benim dedem dik kafaLı onların parasınada kalmadım hesabı yaptı... Ben bu yaşıma kadar polis karakol görmedim bu saattende sora görmem diyip geçiştirdi.. Olan benım kuşlarıma oldu :)

Olsun sen git şikayet et polise. Olur mu öyle şey, yanlarına mı bırakacaksın şerefsizlerin. Böyle şeyler önemlidir, sen hakkını aramazsan işte böyle haksızlıklara hayat boyu maruz kalırsın. Dedenin huyunu bildiklerinden bu kadar rahat davranmışlar demek ki. Yakın zamanda olduysa hiç durma şikayetçi ol.

Hep dedemin dalgasına oLdu bu işler kiracıyla o kadar içLi dışLı olursan Öyle Olur... aldılar gittiler 2 ay küsür oldu abi.

Dediğimi yap nasıl eklenmiyor. Dosya ekle / seç /dosyayı ekleye tıkla. sonra tekrar tekrar 3 resim bir cevapla gönderebilirsin.

Mavi takımım

Ekli dosyalar

• Mavi takımım !!!.webp
    Mavi takımım !!!.webp
    289.7 KB · Görüntüleme: 1,185
Sen kimlik bilgilerini biliyorsan git polise... Polis devletin bizlerin bu tür sorunları için görevlendirdiği memurlar, adam yemezler git anlat derdini adamı eliyle koymuş gibi bulurlar. Kuşlarını satsalar bile şikayetçi olur hem kira hemde kuşlarının parasını faizyle alırsın.

SaZKırım

Ekli dosyalar

• SAZKIR'MmM.webp
    SAZKIR'MmM.webp
    357.4 KB · Görüntüleme: 1,174
Sazkırın eşi

Ekli dosyalar

• SazKırın eşi mavi !.webp
    SazKırın eşi mavi !.webp
    187 KB · Görüntüleme: 1,222
qümeS

Ekli dosyalar

• Dıştan kümesim.webp
    Dıştan kümesim.webp
    258.2 KB · Görüntüleme: 1,112
  • paL.webp
    paL.webp
    207.7 KB · Görüntüleme: 1,162
  • Beyaz Kelebeq yavruM.webp
    Beyaz Kelebeq yavruM.webp
    146.6 KB · Görüntüleme: 1,154
Kapının Cam Kışın Patlayabilir Dikkat etmelisin.Kuşların Güzel Kuşlar.

5 YıLDır patlamadı ama inş patlamaz xD

ooo süleyma postaları koymuşssun hadi hayırlısı sana bol yavrulu sezonlar dılerım inşallah gönlünce olur selamlar.MURAT KAYMAK...

Murat kaymak ::: PostacıLıkta çoğu şeyi murat abimden örendim üstadım benim :)

kuşların güzel görünüyor bolu yavru alman dileğiye

ne demek kardeşim bizler bıldıklrımızı paylaştıkça mutlu olmasını bılen ınsanlarız sana yardımım dokunduysa ben kendımı mutlu hıssederım yıne takıldıgın bir şey oursa sen beni bulursun ...selamlar.

Yorum ve görüŞLeriniz için tşk ediyorum

ll_Suleyman_ll' Alıntı:
Yorum ve görüŞLeriniz için tşk ediyorum

Bu sana son uyarı olacak, kuscular.org sitesinde Türkçe dışında yazı yazılmaz, msn,chat,irc tarzı yazılar silinir, yazan uyarılır devamında uzaklaştırılır.

• YANLIŞ: [bull][/bull] Yorum ve görüŞLeriniz için tşk ediyorum

• DOĞRU: [bull][/bull] Yorum ve görüşleriniz için teşekkür ediyorum.

Geri