YASİN YGS
Üye
- Ad Soyad
- yasin gül
- Meslek
- promosyon reklam matbaa
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuşçu Eşref' Alıntı:Yasin kardeşim postadan açıkçası fazla anlamam posta yarışlarının videolarınıda heyecanla seyrederim.Sana bir kaç sorum olcak
1-Kuşların markalı Belçika Hollanda kuşlarımı?
2-Kuşlarını kaç km'den bıraktığında geri geliyorlar?
Sorularımı cevaplandırırsan sağ ol.Sağlıklı yavrular ve başarılar alman dileğiyle!
555298' Alıntı:posta damarliysa isterse 100 km olsun aranizda gene tutamassin onu..bende vardi kanadi cekik cekik atliyodu asagiya..hergun sokaktan topluyodum sonra kanat aldim kanadi geldikten sonra ilk isi yerine gitmek oldubence elindeki posta iyi bi poste degil..
belkide dogrudur bende esi yoktu ama es kapma gibi bi cabasida yoktu eminim tek dusundugu kacmaktidamardan damara farklar oluyo iste.EFE_' Alıntı:555298' Alıntı:posta damarliysa isterse 100 km olsun aranizda gene tutamassin onu..bende vardi kanadi cekik cekik atliyodu asagiya..hergun sokaktan topluyodum sonra kanat aldim kanadi geldikten sonra ilk isi yerine gitmek oldubence elindeki posta iyi bi poste degil..
Dun bi yabancı yazardan makale okumuştum. Postalar aslında eşlerine uçar dıyordu yazının içeriginde. belki eşi kumeste oldugu ıcındır bılmıyorum.
555298' Alıntı:belkide dogrudur bende esi yoktu ama es kapma gibi bi cabasida yoktu eminim tek dusundugu kacmaktidamardan damara farklar oluyo iste.EFE_' Alıntı:555298' Alıntı:posta damarliysa isterse 100 km olsun aranizda gene tutamassin onu..bende vardi kanadi cekik cekik atliyodu asagiya..hergun sokaktan topluyodum sonra kanat aldim kanadi geldikten sonra ilk isi yerine gitmek oldubence elindeki posta iyi bi poste degil..
Dun bi yabancı yazardan makale okumuştum. Postalar aslında eşlerine uçar dıyordu yazının içeriginde. belki eşi kumeste oldugu ıcındır bılmıyorum.
tengelli' Alıntı:555298' Alıntı:belkide dogrudur bende esi yoktu ama es kapma gibi bi cabasida yoktu eminim tek dusundugu kacmaktidamardan damara farklar oluyo iste.EFE_' Alıntı:555298' Alıntı:posta damarliysa isterse 100 km olsun aranizda gene tutamassin onu..bende vardi kanadi cekik cekik atliyodu asagiya..hergun sokaktan topluyodum sonra kanat aldim kanadi geldikten sonra ilk isi yerine gitmek oldubence elindeki posta iyi bi poste degil..
SELAMLAR sizin anladıgınız şekilde alakası yok posta eşine ucar dediği bu yarış esnasında hayvanlar evine daha hızlı gelsin diye (kullanılan metodlardan biridir.) başka yere alıştırma amaçlı değil ister yavrusu ister eşi isterse yumurtası olsun hiç fark etmez ama fazla ucurulmamış ve atış yapılmamış yön iç güdüsü ve yön duygusu oturtulmamış posta belli kilometre mesafe uzaklıkta bir yere götürüldüğünde alışır yerini arar ama bulamadıgında kaltıgı kümese geri döner. (bu antremenlardanda net şekilde anlaşılabilir neden direk diyarbakır atılmıyorda kademe kademe atılıyor ? sebepleri var. yarışa atılan ilk yavru kuşlar hiç biri eş değil neden yinede evine geliyor. herkes her şeyi yazar ama en iyi öğrenme metodu güvercinler konusunda beslemek ve o ırkın özelliklerine göre davranmak ondan sonra en dogruyu ögrenir insan ama her makale ve her yazılana inanman derim.
tengelli' Alıntı:efe il yazmıyor yaş yazmıyor nasıl yardımcı olabilirim sence
EFE_' Alıntı:Bu posta güvercinleri çok sadık dıyorlar ancak bana erkek bi posta geldi. Sonra buna dişi bi posta aldım. Eşleştirdim.
Bu arada kanatlarını çekmiştim. yaklasık 1 aydır kuşlar bende. her gun dışarı saldım,besledim vs.
Şimdi kuşların hiçbir yere gittigi yok. Bikaç gün içinde yumurtlayacak dişi.
Sorum şu : yetişkin posta bu şekilde yeni yerıne alışır mı? Mümkün müdür? Aldıgım yerle aram 10 km falan.
hasan karabulut' Alıntı:beyler bizim türkiyedeki postalar niye ördek gibi uzun boyunlu uzun bacaklı uzun kuyruk ve kanatlı yabancı ülkelerdeki postalar ufak göüslü ama kısa bacaklı kısa boyunlu acaba bizdekiler adana kuşu kırmasımı nedersiniz.
EFE_' Alıntı:Bu posta güvercinleri çok sadık dıyorlar ancak bana erkek bi posta geldi. Sonra buna dişi bi posta aldım. Eşleştirdim.
Bu arada kanatlarını çekmiştim. yaklasık 1 aydır kuşlar bende. her gun dışarı saldım,besledim vs.
Sorum şu : yetişkin posta bu şekilde yeni yerıne alışır mı? Mümkün müdür? Aldıgım yerle aram 10 km falan.