postalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caskay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

caskay

Üye
Siteyi ziyaret et
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0165.webp
    Fotoğraf0165.webp
    199.7 KB · Görüntüleme: 1,615
  • Fotoğraf0186.webp
    Fotoğraf0186.webp
    408.2 KB · Görüntüleme: 1,615
  • Fotoğraf0187.webp
    Fotoğraf0187.webp
    433 KB · Görüntüleme: 1,601
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0189.webp
    Fotoğraf0189.webp
    352.5 KB · Görüntüleme: 1,628
  • Fotoğraf0190.webp
    Fotoğraf0190.webp
    569.3 KB · Görüntüleme: 1,618
  • Fotoğraf0192.webp
    Fotoğraf0192.webp
    356.7 KB · Görüntüleme: 1,618
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0208.webp
    Fotoğraf0208.webp
    410 KB · Görüntüleme: 1,600
  • Fotoğraf0207.webp
    Fotoğraf0207.webp
    499 KB · Görüntüleme: 1,633
GERÇEKTEN ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜGÜM EN GÜZEL RENKLİ VE SİSTEMLİ POSTALAR DİYEBİLİRİM TEBRIKLER ARKADAŞIM BU GÜZEL KUŞLARIN İYİ DERECELER ALMASINI TEMENİ EDRİM . yarıştırıyomusun acaba postaları?????????

maalesef kuşları yarıştırmak için almadım.daha yeni edindim kuşları.yeni yeni yumurtluyorlar.kısmet olursa üretmeye çalışıcam

BU KUŞLARIN GÜZELLİKLERİ KADAR KALİTELİ OLDUĞUNADA EMİNİM YAWRULARIN DERECE YAPACAĞINADA EMİNİM ZATEN BİR POSTACININ EN MUTLU OLDUĞU AN KUŞUNU 100LERCE KM DEN SALIP EVE GELDİĞİ ANDIR SENNDE BU DUYGUYU TATMANI DİLERİM

arkadaşımher gagası kalın vücudu iriolan kuşu posta yapıyorsunuz yapman kardeşimbinlerce posta yarıştırıyoruz mavi veya kara cakmaklı kuslardan başkası posta degıldır saldımmı 1000km durmadan ucacak bu kusları siz arka sokakTAN SALSANIZ ZOR GELİR BAY

sarkoylu59' Alıntı:
arkadaşımher gagası kalın vücudu iriolan kuşu posta yapıyorsunuz yapman kardeşimbinlerce posta yarıştırıyoruz mavi veya kara cakmaklı kuslardan başkası posta degıldır saldımmı 1000km durmadan ucacak bu kusları siz arka sokakTAN SALSANIZ ZOR GELİR BAY

Bu kuşların cinsi ne peki bilgilendireblirmisiniz bizi :utangac:

SİZE katılmıyorum sürekli tartışılıyo posta kostüm kuşu değildir yarış kuşudur diye.Mavi olmuş yahut sütbeyaz olmuş yarıştıktan sonra farketmez.Yetiştirdiğiniz ırkta dönek yazıyo herkes en iyi bildiği ırk hakkında yorum yaparsa daha sağlıklı olur.

postanın rengi onemli degildir önemli olanı kafası aklı ve soyudur soyu damarı ıyı olan posta hem yarış çıkarır en önemlisi bence akıl adamlar neden soyunu ögrenip dünyanın parasını verıyolar sıze sormak isterım bir at arabası beygırınle yarış atı bir olabılırmi o zaman her postayı yarışa sokalım derece alsın bakalım alabilirse tabi bende de renkli posta lar var ama ben soylarını bıldıgım için yarışmayacakları derece almayacakları çin yarışlara katılmıyorum hem yarışlara katılmak öyle sandıgınız gibi ucuz bir şey degil bi saatini almak dünyanın parası kuşlara antıraman vermek ayrıca bi masraf sız heme her postayı yarıştıracagını sanıyonuz hayalden başka bir şey degil sizinkisi selamlar. murat KAYMAK

Geri