POSTALARIN DEVAMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat 22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

murat 22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat kaymak
Meslek
özel güvenlik
İlgi Alanı
POSTALARIMIN DEVAMI BILMEM BEGENECEKMISINIZ.

Ekli dosyalar

• DSC01283.webp
    DSC01283.webp
    48.6 KB · Görüntüleme: 1,260
  • DSC01289.webp
    DSC01289.webp
    40 KB · Görüntüleme: 1,249
  • DSC01285.webp
    DSC01285.webp
    65.6 KB · Görüntüleme: 1,295
Güzel Postaların War Maşallah Güle Güle Besle.O Ortdaki Kuş Kendi Yavrunmu?

Saygılarımla...

EFKARLI_COCUK

hayır yavru aldım onları ve uretmeye çalışıyorum.

Ne Zaman Aldın?

ONLARDAN BENDE 5 TAKIM VARDI AMA Bİ HASTALIK GELDİ KÜMESİME VE GEÇEN SENENIN ÇIKAN BÜTÜN YAVRULARI OLDU VE ELIMD E ŞU ANDA BI TAKIM SARIALLI POSTA VAR AMA BU KIŞ BAYAGI BEYAZ VE ÇİLLİ POSTA YAVRUSU ALDIM BUYUYEN VE YEME DÜŞEN POSTALARIMIN RESİMLERİ

Ekli dosyalar

• DSC01529.webp
    DSC01529.webp
    56.3 KB · Görüntüleme: 1,292
  • DSC01527.webp
    DSC01527.webp
    39.4 KB · Görüntüleme: 1,267
  • DSC01532.webp
    DSC01532.webp
    63.1 KB · Görüntüleme: 1,262
Arkadaşım sende ben gibi renkli hastasısın herhalde beyaz postalar filan maşallah üretmissin saglıklı gunler. (:

yorumlar için teşekürler ,postalar güzel yavru bakmaları ve asil duruşlarıyle benim her zaman favörü kuşlarım arasındadır hele beyaz ve renkli olanları hem uçar iken hemde kümeste ayrı bi güzel görüntü oluyolar bende postaları hep renkli bakmayı ıstedım ve hoşuma gidiyor selamlar saygılar.MURAT :tamam:

Ekli dosyalar

• 024.webp
    024.webp
    54.3 KB · Görüntüleme: 1,163
Her ne kadar saya baksamda posta bende ayrı bir yer tutar.Acaba posta yerde olurmu ?

yerde dediginden ne kastedıyon anlayamadım benımde kumesım yerde ve gayet muntazan uçuş ve ınişleri var memnununm .posta kuşuna yer fark etmez yeterki yumurtlayacagı yuvalıkları ve korunaklı kumes olsun yeter saygılar. :slm: :tamam:

Beyaz postalar çok güzel abi bu kuşlar çok güzel yavru bakar diolar doğru mu

bak sanabir öneri kuşları renklerine göre ayır beyazları beyazlara kırmızıları kırmızılara ayır daha iyi olur yanlız kardeşle kardeşide eşe vurma bu her kuş icin gecerlidir ama postaları sakın öyle bir hata yapma kardeşi kardeşle vurmayasın aklında kalsı dediklerim kuşlarında güzel bu arada

Yerde demekten kastım bahçe içinde olurmu.Çünkü bütün posta sitelerinde kümesler çatılarda yüksekte bende postaya başlamak istiyorum kümesim güzel kullanışlı ama bahçede bi sorun olurmu?

beyzade' Alıntı:
Yerde demekten kastım bahçe içinde olurmu.Çünkü bütün posta sitelerinde kümesler çatılarda yüksekte bende postaya başlamak istiyorum kümesim güzel kullanışlı ama bahçede bi sorun olurmu?

Yok kardesim bahce iyidir , ben kendim beslemedim hic beslememde ama Hollanda'da yasadigimdan dolayi biliyorum bunu.Benim etrafimda onlarca kisi posta besliyor ve hepsinin kumesi yerde , sen burdaki posta besleyicileri gorsen..adamlar bir kumes yaptiriyo 10 metre 12 metre 18 metre 20 metre 30 metrelik uzunlukta kumesler ve hepsinde bildiginiz yer kumesleri yani bahcelerde.

Geri