Prefabrik Kümes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fatih00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

fatih00

Üye
Siteyi ziyaret et
Abiler arkadaşlar biliyorsunuz kümesime sansar girdi bende prefabrik kümes almayı düşünüyorum fazla büyük olmasını istemiyorum en fazla 20 kuşu rahat rahat alacak kadar güzel bi prefabrik kümes ne kadardır yada fiyatlarını bilen veya alan varmı aranızdan????

en iyisi bir vinçle bir kamyon tut git gecekondular semtine orda konteynırlar vardır koca konteynır para vermezsin 20 çift kuş beslersin istersen kendir gir yat o kadar büyük :)

Kardeşim ben burda çok ciddi bi konu üstündeyim sen işi dalgaya aldın resmen :) diyorum ki küçük ve ucuz bişey olmasını istiyorum alan biri varmı prefabrik kümes onu öğrenmeye çalışıyorum:)

Sen bu hitap şekliyle konuşursan kimse cevap vermez sana.Benden sana tavsiye ister dinle ister dinleme.

Kardeşim prefabrik kümesle falan hiç uğraşma bana kalırsa biraz etrafından tahta toplamaya çalış birazda marangozdan al yap kendine tam kendi istediğin gibi güzel bi kümes...Tabi bu benim fikrim sen bilirsin. İstediğini yapmakta özgürsün....

............SİNAN ÖZTEKİN..............

Prefabrik kümesten kastın nedir anlayamadım.
Taşınabilirmi demek istiyorsun. Prefabrik olunca ne yapacan.
Ayrıntılı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız.
İstanbuldan Neco.

nzeytinevi' Alıntı:
Prefabrik kümesten kastın nedir anlayamadım.
Taşınabilirmi demek istiyorsun. Prefabrik olunca ne yapacan.
Ayrıntılı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız.
İstanbuldan Neco.
Evet taşınabilir.Ya ben yapanlar gördüm biraz araştırdım fiyatta sordum almayı düşünüyorum sadece sitede böyle bişey gören veya alan varmı diye sordum:)

Arkadaş prefabrik sitelerine gir .orada kafana göre ,yapılar var örneğin bir bekçi kulübesi sana uyar ,camlı kapılı 1000 tl civarında yinede sen bilirsin.

Geri