prensesin videosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4YK_2PcGV-g&feature=related[/youtube]

Kusun uctugu yer neresi ömer taniyormusun yoksa öyle rastgelemi.

bu seferci ucuslarini izlemek insana zewk werio

yok tahir abi bilmiyorum yeri.

selam arkadaşlar kuş bizde beykozda saygılar

Muhterem ,kuscu arkadaslar.
pirensesi ve sahibini tebrik ediyorum,pirensesin oyununu ve inisini begendim.birde muzik sesi yerine kusun kanat sesini duysaydik daha zevkli olurdu,sahibi gule gule beslesin ucursun,dileklerimle.
saygilar.

prenses gercekten de prensesmiş tüyü kadar ömru olsun güzel kuş

Arkadaşlar hodri meydan diyor kuş size sorum olacak prenses çekiyor kaç metre çekiyor buyrun söyleyin...

kardeş prensesin harbidende güselmiş

o kus senin ise tebrikler ömer abi bide sarkının ismini sölermisin?

s.a arkadaşlar prenses adındaki kuş beykozdan iyi tanıdığım bir arkadaşımındır
beykoza 3 kez gitdim bu kuşun yawrularını seyretmeye tek kelimeyle harika kuşlar
fişek mesafesi ortalama 50 ila 60 mt arasındadır kuşun oyun yapdığı catının etrafı teller ve kablolarla cewrilidir
kuşun girişi ve alışı güzeldir aslında fazla lafa gerek yok her kuşcunun zevkle ucurup seyredeceği bir kandır

tüm gercek kuşculara selamm olsun
SAYGILAR

sendede bu kuşun yavrularındanmı var tuncay abi?

s.a ewet ömercim bende bu kuşun bir erkek yawrusu var hakan gecen sene bir yawru hediye vermişdi

sağolsun.

nasıl abi uçurdunmu?

s.a ömercim ucurmak nasip olmadı işin aslı şudur aslında sakın arkadaşlar yanlış anlamasın

ben beykoza bir kac kez gitdim ve her seyretiğimde mest oldum arkadaşımda bana bir tane erkek verdi hediye abi dedi al ucur bende kuşa değer verdiğim için yawrusunu aldıkdan sonra ucurma taraftarı olduğum için ucurmadım
ama allah nasip ederse bu yaz yawrularını ucurmak istiyorum fakat gördüğüm ve bildiğim kadarıyla kuşlarda oyun sistemi bizim kuşlara göre farklı yani taban taklayı vurdukdan sonra uzun bir mesafe taklasız cıkıyor takriben 10 ila 15 mt sonra taklalar başlıyor ara acmak kaydıyla 8 ila 10 takla takla aralarınıda hesaplarsak kuş 50 ila 60 mt gidiyor
arkadaşım kuşlarına asla kan katmaz kimsedende hediye kuş kabuletmez kendi kümesinde bu kuşların sayısı 10 gecmez kuşların soyuda eskidir yanılmıyorsam arkadaşımın elindeki kuşlar beykozda rahmetli olmuş bir ermeni amcaya dayanıyor .

tüm gercek kuşculara selam olsun

SAYGILAR

Arkadaşlar selam bu videoyu buraya nasıl koydunuz bilmiyorm kuş benim, yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

BU güzel kuşu yetiştirdiğiniz için size çok teşekkür ederiz hakan bey

ya kardesim kusun güzelde hodri meydan denecek kadar deil.yani bu kus ii bi kafesi bozacak kadr da güsel deil.

s.a kuşcumehmet kardeş sende oyun kuşu besliyorsun anladığım kadarıyla sen kendi oyun kuşlarının performansından bahsedermisin

SAYGILAR

abi kuş çok güzel.allah sahibine bağışlasın yavru almayı nasip etsin.Bide ben genç olduğum için şu şarkının adını öğrene bilirmiyim?

S.A arkadaşlar tartışma yaratmak istemiyorum ama bu kuş çok kaliteli ve dewamlılığı olan bir soy yani bundan iyileri vardır belki ama önemli olan istikrar yani bu kuş bu performansı her zaman sergiliyor saeazın hakkı sezara verilmeli daha iyisi bende var diyenin kuşunu seyretmeye ağrı dağına giderim

SAYGILAR

çok tesekkur edrım paylaşimin için prensesı tanıstırdığın için güzel yawru alırsın umarım saygılar

kuşçu mehmet ya kardesim kusun güzelde hodri meydan denecek kadar deil.yani bu kus ii bi kafesi bozacak kadr da güsel deil.demişsin

kuşçu mehmet kardeş kim kime hodri meydan yapıyor ben anlamadım kuş kimin kuşu onuda anlamadım sen kendi kendine bir şeyler söylüyosun istersen bunları birde bana söyle çünkü kuş benim yada daha iyisi var ise uçur.kimseye biz gider yapmadık boşuna çeneni ağrıtma yazık

maşallah çok güzel kuş bol yavru ve uçurmak nasip etsin allah.

HAngisi prenses anlayamadım ama hepsı 10 numara allah Nazardan korusun

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim kamerayla çekilen kuşlarda inanın canlı seyredildiği gibi performansını göremiyoruz.Ben bu kuşun yetiştiricisi olduğum için hem canlı hemde video çekimini gördüm kamera çekiminde bazı hareketleri yakalamak çok zor ama yinede beğendiğniz için sevindim herkeze saygılar.

selam değerli dostum..kuş kaç yaşında..bunu merak ettim..

selam değerli dostum..teşekkür ederim kuş uçarken dışarı saldığınız kuşlarınız çatıda sanırım ..kusura bkamayın net olmadığı için ortamı öğrenmek istedim..saygılar..

Geri