profesyonel abılerim ederı nedır????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enis.basaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
enis basaran
Meslek
işssizzz...
İlgi Alanı
Kediler
bu işe senelerini vermiş hobici abilerim..
yeni başlamış tecrübesiz şu kardeşinize yardımcı olurmusunuz ?
bu kuşun piyasasıı nedir sizce ben bunu en az kaça satıyım??
bide cinsi ırkı nedir.. dişi demi bu hayvan ?? ama en önemlisi ederi nedirr fiyatı cok onemlıı yardımcıı olursanız cok sewınırımm...

Ekli dosyalar

• IMG002.webp
    IMG002.webp
    6.8 KB · Görüntüleme: 299
  • IMG003.webp
    IMG003.webp
    7.4 KB · Görüntüleme: 318
selam kuşu tam seçemiyorum sarıya benziyo şekeride olabilir mardin kuşu rengine değil performansına bakılıp fiyatlandırılır yani oyununa kuş oyunsuzsa 15 20 ytl takribi fiyat yalnız kuş keyifsiz görüküyor SAYGILAR

arkadaşım seb bu kuşu buldunmu yoksa seninmi bu kadar şeysin bu kuşa karşı 7,5-10 ytl eder

bu kuş hasta yada yalnız tek başına olduğundan keyifsiz duruyor.
bu şekilde bir şeye değer verilme karşımızda sadec bir canlı var başka bişey yok rahatsızlı hastalığı varmı perdahlımı oyunlumu nasıl bişye belirsiz benden fiyat işlemez

Kuş hasta gibi duruyor ayaklarından anladığım kadarıyla ishalde var ilk başta sağlığını düzeltin daha sonra ederi düşünülür.

bu kus büyük ihtimalle hasta ve çok halsiz eğer hasta ise 5kuruş etmez gerçi bu kuş sağlıklı bile ols burdan baktınmı 5-10 lira arası birşey...........

kuş limon galiba halsizlikte var sanırım. 5 10 lira edebilir.

Bu kuş erkek. Resmine bakarak kuşun ederi hesaplanmaz. Ama illaki bu halde satarsan 10 YTL eder.

slm kardeşim siteye yeni katılanlardanım kuş hakkında yorum istemişsn performans agırlıklı taklacı besleyenlerdenim fotoyu süzebildigim kadarıyla kuşun dişi biraz halsiz ve kırgın gibi kostüm özellikleri göstermiyo sıvama paça bir zamanlar limon hastasıydım bu kuşlardan pek te güzel oynuyanlar olmuyo ama pedahı felan varsa bizim buralarda ederi 20 ila 30 arası perdeh varsa tabi ama bu halde satışın degerini bulmasını engeller.. saygılar

Enis bey türkçemizi güzel kullanalım başlığınızı düzeltin artı kuş senin değil galiba fiyat araştırması yapıyorsun.Nasıl bi iştir bu sen ne dersen o olur ister alırlar ister almazlar...

merhaBA aRkadasım oncelıkle kazım beyın dedıgı gıbı turkcenızı kullanmayı ve uygun baslık bulmaya gayret edın,, kuşa gelince sanırım bu kusu yakaladın, sitede kus beslemek ısteyen bır arkadas var kus alacak parası yokmus bence sen bu kusu beslemıceksen o arkadasa ver barı ısteyen bırı beslemıs olur, satmaya kalkarsan kımse para vermez bu kusa...

KUŞ Mardin lımon renk netdeğil cinsiyetini anlayamadım yanlız hasta bu hayvancık ederi 5 ila 15 20 arsı sağlıklısı tabi hastakuşu zor salarsın gibi . önce kuşu iyileştirmeni tavsiye ederim.selamlar .ŞEREF

bu kuş limonidir.tepeisiz fullaynakuyruk
ben bu kuşun kafası daha sar kalemleri daha duzgun hastalıksız olanını 15 ytlye almıştım gerisini sisz duşunuun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri