PROFESYONEL YETİŞTİRİCİLİK VE İNSAN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HÜSEYİN AKDENİZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
taklacioyunkusu.azbuz.com
Ad Soyad
HÜSEYİN AKDENİZ
Meslek
OTOMOTİV
İlgi Alanı
Kediler
PROFESYONEL YETİŞTİRİCİLİK VE İNSAN
PROFESYONELLİKTEN ÖNCE İYİ BİR İNSAN OLMAK GEREKİR ÇÜNKÜ OLUMSUZLUK HAYATIN BİR ALANINDA BAŞLAYIP .
HER YERE YANSIR AİLE YAŞANTISINDAN TUTUNDA ARKADAŞ YAŞANTISINA İŞ HAYATINA VE SOSYAL YAŞANTIYA KADAR,
ONUN İÇİNDİRKİ DURUŞ / İSTİKRAR / AHLAK VE TOPLUMSAL DEGER ÇOK ÖNEMLİDİR .
BUNLAR OLMADAN NE YAPARSAN YAP NECİ OLURSAN OL HİÇ BİR ZAMAN BAŞARILI OLUNMAZ.
GÜNÜMÜZDE NE YAZIKKİ GÜVERCİNLERDE OLAN İSTİKRARSIZLIK İNSANLARDADA YAŞANMAKTADIR .
MESALA ÇIKARA DAYALI İLİŞKİLER KISA VADELİ İLİŞKİLERDİR UZUN VADELİ İLŞKİLER FEDAKARLIKLAR GEREKTİRİR.
İYİ BİR YETİŞTİRİCİ VE İNSAN ÖNCE ÇEVRESİYLE UYUM İÇİNDE OLUP SÖYLEDİGİ VE UYGULADIGI HER ŞEYİN .
ARKASINDA DURUP ÖRNEK OLMALIDIR.
BİRİSİNİN BİR SÖYLEDİGİNİ SANA GETİREN SENİN SÖYLEDİGİNİ MUTLAKA GÖTÜRECEKTİR .
BİRİSİNİN BİR ŞEYİNİ ÇALAN GÜNÜN BİRİNDE SENİNKİNİDE ÇALAR .
BİR KONUDA YALAN SÖYLEYEN HER KONUDA YALAN SÖYLER BİLİNCİDE OLMAK GEREKİR .

-Söylediklerinize dikkat edin;Düşüncelere dönüşür...
-Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınıza dönüşür...
-Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınıza dönüşür...
-Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınıza dönüşür...
-Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerlerinize dönüşür...
-Değerlerinize dikkat edin; karakterinize dönüşür...
-Karakterinize dikkat edin; kaderinize dönüşür...

HER ZAMAN DOGRU TEKTİR VE TARTIŞILMAZ

BİRİ SİZİ BİR KERE ALDATIRSA SUÇ ONUNDUR İKİNCİSİNDE ALDATIRSA SENİN

BİLGİLİ İNSAN MÜLLAYİM OLUR BİLGİSİZ İNSANDA FİLAZOF

BİR AGAÇTAN 1000 KİBRİT ÇIKAR 1 KİBRİT 1000 AĞACI YAKAR

ASİL İNSAN İDARE EDER ACİZ İNSAN ŞİKAYET

GÖMLEĞİN İLK DÜGMESİ YANLIŞ BAGLANIRSA ÖTEKİLERİDE YANLIŞ OLUR

TAŞ UZAKTAN GELMEDİĞİ GİBİ ZARARDA UZAKTAN GELMEZ

HERŞEY YERİNDE YAPILIR VEYA SÖYLENİRSE GÜZEL OLUR

SEVGİ HAK EDENİN , ,UMUT SABREDENİN , ZAFER İNANANI , MUTLUK BEKLEYENİN , OLUR …

DİL NEYE ALIŞIRSA SENİ ONA ZORLAR

AKIL TAMAM OLDUĞUNDA SÖZ AZALIR

Hüseyin abicim emek vermişsin yazmışsın paylaşım için teşekkürler.Yazdıklarına hayır diyen olmaz herhalde çok güzel tespitlerde bulunmuşsun.Yazı anlattıkları itibariyle düşündürüyor.Farklı bir konu olmuş teşekkürler.

Güzel Yazı abim Teşekkürler belkide vesile olursun güzel şeylere.

ustam çok guzel anlatmışsın teşekurler

hüseyin beye çok teşekkür ediyorum iki kelimede ben yazayım dedim ben az ve öz konuşacagım TAMAHKAR insan,dan bir yol olmaz kuş vesaire her konuda

S.A Hüseyin Bey.

Konusmalariniza katiliyor ve tebrik ediyorum bu kadar güzel aciklama yaptiginiz icin,herseyden önce bir isi en iyi sekilde yapabilmek bence bir sanattir diye düsünüyorum.
Umarim bizlerde o kimselerden oluruz !

Paylasiminiz icin tesekkürler,herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle..

arkadaslar herkese slm basligi atan huseyin abiye tesekkurler emegine yuregine saglik
bir turlu bulusamadik kismet baska zamana diyelim saygilar huseyin abi
sayin turist arkadasim TAHIR KEMAL BOZ OGLU umarim iyisindir 3 mayis ta 3 tane kus ucuracagim buyur gel misafirim ol telefonum acik baskandan ala bilirsin saygilar

merakci_taklaci_ece' Alıntı:
arkadaslar herkese slm basligi atan huseyin abiye tesekkurler emegine yuregine saglik
bir turlu bulusamadik kismet baska zamana diyelim saygilar huseyin abi
sayin turist arkadasim TAHIR KEMAL BOZOGLU umarim iyisindir 3 mayis ta 3 tane kus ucuracagim buyur gel misafirim ol telefonum acik baskandan ala bilirsin saygilar

A.S Degerli arkadasim.

Davetin icin cok tesekkür ederim,iyiyim elhamdülillah.Allah nasip eder bir terslik olmazsa insaallah mayisin 3 ü pazar günü sendeyim,arkadaslara cok cok selam kendine cok iyi bak tesisatcilar krali.Ben baskanla görüsür senle irtibata gecerim.

Herseyin gönlünce olmasi dileklerimle,degerli arkadasim.

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Cakallar aleminde kurt isek,zalim olmamamizdandir
Dost ve arkadas sahibi isek delikanli ve dürüst olmamizdandir

* BOZOGLU *​

ustam öncelıkle bu yazıyı hazırlayıp bızımle paylastıgın ıcın teşekur ederım ama ben bu yaşıma geldım. genelde guvercın besleyen arkadaşlarım abılerımden gordugun olay herzaman ıyısı benım olsun hesabındalar elımde guzel bır şey mı gorduler almaya yada çarpamaya calışıyorla yuz kişiye güvercin hediye ettıysem birinden bir tuy istedım vermedıler guvercın besleyenle hıç mı hıç realde muhatab olmuyo sadece benım için çok ama çok degerlı olan göremelı bır osman abım var o ne derse o olur derım onu tanırım zaten oda guvercın besler ama hıç ucurmaz işinmde gücünde bır abım gecen geldı damımın en ıyı kuşunu istedı esırgemedım verdım ama yınde şunu dıyorum kuş besleyenle pek muhatab olmamak en ıyısı artık ıyısını kotusunu bıraktım kuşun adamın hasını arıyom adam adam gıbı olsun kuşu çandır olsun yıne benım için en buyuk kuşçu odur. saygılar eger sürçü lisan ettıysem afola... saygılar.

S A PROFESYONEL DEMEK YAPMIŞ OLDUGU İŞE ADABINA USULÜNE GÖRE YAPAN KENDİNİ BİLEN ARKADAŞ VE DOST OLMAYI PRENSİP EDİNİP ÇEVRESİNE KARŞI SAYGI SEVGİSİNİ GÖSTEREBİLEN DEMEK
KİMSENİN KAPISINA DESTURSUZ GİTMEYEN OTURUP KALKMASINI BİLEN ÖRNEK OLABİLEN DEMEK
KUŞLARI BİRİNCİ PLANDA TUTMAYIP SAYGI SEVGİ VE PAYLAŞIMA DAHA DA ONEM VEREN KONUŞMALARINI NE DEDİGİNİ BİLEN DEMEK
KİMSENİN HAKKINDA YALAN DOLAN KONUŞMAYAN AMA GERÇEKLERİDE DOGRULARIDA SÖYLENMESİ GEREKENLERİDE SÖYLEYEBİLEN DEMEK
ARKADAN BAŞKA YÜZÜNE BAŞKA KONUŞMAYAN AHLAKLI DÜRÜST ADAM GİBİ ADAM OLMAK DEMEK
ÇIKARCILIGI DOSTLARI KARALAMAYI DEGİL İNSANLARI SEVEN İNSANLARI KALDIRAN DÜŞENE VURMAYAN DEMEK//
İNSANLAR KONUŞA KONUŞA///HAYVANLAR KOKLAŞA KOKLAŞA ANLAŞIR /// ATA SÖZÜNE UYABİLMEK GEREK
YETİŞTİRİCİLERİMİZ ARASINDA BÖYLE OLABİLENLER ÇOGALIRSA
ARKAMIZDAN GELENLERE ÖRNEK OLABİLMEK DEMEK GÖZÜMÜZ ARKADA KALMAZ DEMEK TİR DİYOR
SAYGILAR SUNUYORUM

taabiki her kezin düşüncesi ayrı buda peofesyonelligi zor kılabiliyor

kuscu_marik' Alıntı:
taabiki her kezin düşüncesi ayrı buda peofesyonelligi zor kılabiliyor
*

Geri