profesyoneller lütfen Yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PostacıFıro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet fırat durak
Meslek
kuşculuk
İlgi Alanı
Selamün Aleyküm Degerli arkadaslar Size Bikaç Sorum olacak Cğnkü artık Cok Yoruldum Cok Kusum Kaçtı bıktım Artık yardım ederseniz sevinirim Öncelikle Bende 15 Tane Kuş Var isimlerini bilmiyorum Hepsinin Kanadını Cektim Bunların kanadı kac günde tam uçacak Kadar Cıkar Ve Kanatları Cıktıktan Sonra Eve Tam Alışmış Olurlarmı uçurabilirmiyiz Tam!

Bide Arkadaslar Sunları merak ediyorum yeni Oldugum için beceremiyorum

1. benim kümesim 1m 1m 1m Kac Tana kus girebilir içinde 9 tane bölme var yavru için!

2.kuşları nasıl çiftleştiririz Cogu Kuscu tenekeyi bıçakla del 2sini içine at dedi

3. benim sekim yani damdaki duvarım 1.50 m bi Sorun olmaz demi kuslar için

4.yabancı güvercin damımıza konarsa nasıl yakalarız.!

5. kuslar kanatları cıkana kadar yerde kalsalar alışırlarmı

6.Kuşların Yumurta YapacakLarını Nerden Anlarız

Arkadaslar Sorularıma Cevap Verirseniz Cok sevinirim Acemiyim usandım Artık Bırakmakta İstemiyorum Acil Yardım Ederseniz Sevinirim

Canım kardeşim Gaziantep liler yiğit olurlar biz İstanbul kuşçusuyuz 1 m2 kümese 9 kuş fazla biraz azalt yani senin dediğin gibi her kuşa bir yuva hesabı kuşta olmaz onlar asker değil dişi başka yuvayı erkek başka yuvayı tutar ondan sonra kümeste meydan savaşı çıkar kuşların kanatları bir ay içinde tamamlanır kümesinin önüne de bir gezme ve tanıma alanı yap 40 cm tel her tarafı oraya girip çıkıp kümesi tanırlar dişi kuş yumurta yapıcağı zaman beli kırık gibi durur kuyruk aşağı düşer kuş yakalama işi biraz bunları öğren o iş kendliğin den oluşur bu kadar yazı yazabildiğine göre onuda çabuk öğrenirsin selamlar.

slm benimde ufak tefek bilgilerimden yardımcı olurum inş gencoahmet abi işi özetlemiş zaten cift olmaları için dişi erkek olduklarına emin olman lazım onları 1 hafta bi boş alana kapatırsan eş alırlar genelde bide alanın kücük bence kuş fazla tutma kanatlarını cekmene gerek yoktu eş aldıktan sonra önce erkegini sonra dişisini salarak alıştırman kolay olur cift olmayan kuşu salmasan ilk baş eşi olmadıgından kacma olayı olur genalde ustalar bizim eksiklerimizi tamamlarlar zaten yanış bişey yazmışsam düzeltirseniz sevinirim iyi akşanlar

Geri