Re: Bahadır İHTİYAR - Erzincan/Merkez - Dumanlı Dişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bahadirihtiyar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bahadır ihtiyar
Meslek
----
İlgi Alanı
Kediler
[dailymotion]xrk3fz[/dailymotion]

Maşallah güzel kuş,güle güle besleyin.Yan tarafa tutunma meyili antreman açığından olabilir.Düzenli uçurulup nefesini dahada açarsa,bu kuşta standart üstü oyun görebiliriz.Saygılar.

maşallah hevesli havyan .
yanlız yanlış anlamazsanız uçurduğunuz yere bir hedef yaparsanız daha güzel olur kanaatindeyim
güle güle uçurun

kuş en son gidip yan çatıyamı kondu ?

ahmet senden de bişey gizlenmiyor haaa :)) sinanın dediği gibi insanların seyrek oldugu saatlerde güzel bir hedefe ucurup kuşun diğer tarafa olan iştahını bertaraf edebilirsin, bi de kuşun kanatlarında sorun oldugunu düşünüyorum , ince tüy , eksik kanat veya dokunma var sanırım, kuş fişeğe kalkınca direk yan tarafa atlamak istiyor, genel itibariyle sesi deparı güzel , hata yapmaz insallah, emeğinize sağlık selamlar...

güle güle besleyin paylasım için tesekkürler

saygılar

Yeriniz çok ayak altı devamlı insanlar gelip geçmesine rahmen uçurduğunuz kuş çok gözü kara hedefine gelmeye çalışıyor,sabah çok erken saatlerde uçurursanız daha tenha olur güzel kuş emiğinizi de takdirle karşılıyorum böyle meydan yerlerde herkez kuş uçuramaz ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin.

filo' Alıntı:
kuş en son gidip yan çatıyamı kondu ?
ustat kuş yavruluğunda burada uçtu ama arkadaşa hediye ettim halen kızma ama 1 ay sonra geldi heralde yatıklıktan epey zorlanıyordu. ama aslında bu kuş tam arsanın ortasına uçururdum eskiden hediye ettim bilmiyorum ne ettiler.. Ama o gün kuş arsanın ortasına düştü. Çok sıcaktı erindim oturdum yerden kalkıp çekmedim inişini..

M.TURAN' Alıntı:
Yeriniz çok ayak altı devamlı insanlar gelip geçmesine rahmen uçurduğunuz kuş çok gözü kara hedefine gelmeye çalışıyor,sabah çok erken saatlerde uçurursanız daha tenha olur güzel kuş emiğinizi de takdirle karşılıyorum böyle meydan yerlerde herkez kuş uçuramaz ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin.

abi tşkler yer her zaman sıkıntı bu kuşları kendileriyle aynı kandan kuşlarla kırılırsa oyunları bozulmuyor ama başka bir kuş sokarsan kesinlikle randıman alamıyorsun çok yaşla bir takım ankara kuşundan gelen yavruları bunlar.. En büyük avantajları ne yerden korkuyorlar nede hedeften işte bu özellikleri hoşuma gitmiyor alçak almaları. Bunun tüyde aynı damardan bir erkek te bende uçuyor nasipse onuda eklediğimde ucurulduğunda fark ettini göreceksiniz.. En büyük avantajları kapanma felan olmaz ne zaman atarsan azda olsa bişeyler çıkarırlar..

Kuş yatıktır. Başka yuvadan kaçıp geldi ucurduğumuz saat oğleye yakın sıcak vede insanların çok yogun oldu zaman ama bakalım nasipse bende ucan erkek ince tüyden çıkınca bir kaç performansta ondan paylaşmak isterim.

Yorumlar için tşkler
Saygılar

Ekli dosyalar

• MAŞAALLAH.webp
    MAŞAALLAH.webp
    4.2 KB · Görüntüleme: 683
güle güle besleyin

Geri