Re: Kuscular.org Üyelerine Özel İndirimli Güvercin Künyeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Öncelikle çalışmalarınızda, başarılar diliyorum.Bu güvercin künyeleri, bildik künyelerden farklı, alimunyum demişsiniz, keski ile kesilebiliyormu bunlar ?
Fiyatı gayet makul.

Kuscular.org Üyelerine Özel İndirimli Güvercin Künyeleri

kunyecimehmet' Alıntı:
Künye Örnekleri resimlerde görüldüğü gibidir.

Hayirli aksamlar Mehmet bey, ben almanyada kaliyorum. Almanyadan siparis ede bilirmiyim saygilarimla.

Öncelikle yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun.İlerleyen günlerde bende sipariş vermek istiyorum.100 tane postalar için 100 tane hunkariler için allah hayırlı müşteri versin görüşmek dileğiyle.

slm mehmet bey bende bu künyelerden 50 adet sipariş etmek istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz.

msn:[email protected]
tel:0532 401 72 28

yaptıgınız çalışmalar için super olmuş kunyeler guzelll

mehmet bey msn adresımı ekledım sızı ama daha gorusmek kısmet olmadı bene bu markalardan yaptırmayı düşünüyorum selamlar çalışmalrınızda başarılar dilerim

mehmet bey çalışmalarınız güzel allah bol kazançlar versin.bende 50 tane dolapçılarım için yaptırmak istiyorum msn adresimi versem ekleseniz irtibata geçsek çok sevinirim.iyi çalışmalar dilerim.

[email protected]
0536 288 76 70

cok güzel künyeler bende sipariş vermek istiyorum saygılar altan keskin

teşekkür ederim mehmet ilginiz için sağolun görüşmek üzere.inşallah derneğimizdeki arkadaşalrda beğenirde birbirimize katkımız olur.rabbim bol kazançlar versin.a.e.o

ustam çok teşekur ederım harıka olmuş yalnız renklendırme gıbı bır şansımız varmı :)) fenerbahçe gıbı

selamlar arkadaşlar kunyeler super olmus ama ben ödemeyi nasıl yapacagımızı göremedim bilgi verebilir misiniz bana tesekkurler...

s.a ben almanyada kaliyorum 100 adet siparis vermek istiyorum isim ve tel. nr. yazilacak simdiden tesekürler

Mehmet Bey Merhabalar;
Öncelikle elerinize sağlık güvercin camiasındaki gerçekten önemli bi açıgı dolduruyorsunuz bunun için ayrıca teşekürler.

Bi sorum olacak farklı fiyatlarda, telefon numaralı (özel) ve seri numaralı olmak üzere isteğe bağlı olarak üretim yapıyorsunuz.

Bu seri numaraları posta güvercinleri için gecerli federasyondan alınan numaralarmıdır. (ben taklacı güvercin yetiştiricisiyim) Yani çalınma kaybolma gibi durumlarda resmi bir kurulus tarafından künyeli güvercin benim adıma kayıtlı olarak degerlendirilirmi. Eğer böyle ise kunyeler ile birlikte seri numaralarının üstümüze kayıtlı olduğuna dair olan belgeyide gönderiyormusunuz.

Kolaylıklar Selamlar

Mehmet
--

Elinize sağlık güzel olmuşlar VAN a nasıl gönderbilirsiniz mümkünse 50 adet gönderebilirseniz

ilginiz icin tesekürler bana 100 tane deyisik renklerde olursa sari ve lacivert olmazsada normal olanlardan olsun
isim ERKAN ALNAR tel= 08071-51798 simdiden tesekürler
adres =Erkan Alnar Lederezeile 44
83512 Wasserburg Almanya

ilginiz icin tesekürler ben taklaci besliyorum tabiki hepsi pacali simdiden tesekürler

yanliz bu künyelerin 30 tanesi 2009 geriye kalan 70 tanesi 2010 olursa sevinirim

s.a
gardaş ben elazığdayım sizden 50adet güvercin halkasından istiyorum mümkünse yavuzun sarıları,yavuzun beyazları,yavuzunbozları,yavuzun arapları,yavuzun şekerileridiye yazıp gönderirseniz memnun olurum yazdıklarım kuş isimlerinden onar adet hepisi toplam 50tane ediyor
mümkünmü acaba mümkünse bana ulaşa bilirmisiniz msn [email protected] 05373606245 haber bekliyorum sizden saolasın gardaş

bunlarda isim yazmıor ama dimi arkadasm

bu künyelerden elazığa gönderebilirmisiniz.yada elazığda bunları satan bayi vb. gibi yerleriniz varmı.ayrıca istediğimiz sayıdamı alabiliyoruz?teki kaç paraya geliyor?

peki bunların üzerine isteğe bağlı olarak yazdırmak istediğimiz şeylerden yazarsanız fiyat değişirmi.isterseniz msn adresimi ekleyin ordan daha rahat konuş[email protected] eklerseniz sevinirim..

arkadaşlar yaptığınız işten olayı öncelikle sizi kutluyorum künyeler gerçekten çok hoş görünüyor ama yüksekliği çapı ve et lalınlığı hakkında bilgi verebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler

sa künyeleri aldim ellerinize saglik cok güzel olmus tesekürler

piyasada önemli bir boşluğu doldurmuşsunuz, teşekkürler,bu cam künyelerin ve aliminyum alaşımlı künyelerin gram olarak ağırlıklarını öğrenebilirmiyiz acaba ?

Selam Mehmet bey,
Ben de künye yaptırmak istiyorum.
50 adet alüminyum künyelerden yapabilirmisiniz?
Künyede Gürkan K. 05378244276 Bayraklı İzmir yazılmasını istiyorum.
Ödemeyi nasıl yapacağız bu konuda da bilgi verirmisiniz?
Ve ne kadar ödeyeceğiz.
Teşekkürler.

Mehmet bey bir de künyeler dönek güvercinlere takılacak
çaplarını ona göre ayarlarsanız sevinirim.
Teşekkürler.

Merhaba Mehmet bey,
35 Gürkan 05378244276 dizilimini yapmanızı rica ediyorum.
Parayı yarın hesabınıza göndermeye çalışırım,yarın olmazsa en geç perşembe günü hesabınızda olur.
Künyeler lütfen boyasız olsun.
Künyeler paçasız gönek ve dolapçılara takılacaktır.
Adres:Gürkan Karagözlü 2091/1 sk. No:5/3 D:5 35010 Çay Mah. Bayraklı İzmir.
İlginiz için teşekkür ederim.
Saygılar.

kunyecimehmet' Alıntı:
Merhabalar Gürkan Bey ;
hem isim hemde bayraklı ismiz olarak sıgmaz öncelikle bunu belirteyim size
35 mehmet hatır
05303253819 gibi bir dizilim yapabiliriz. ödemeyi ptt hesap numaramız olan 588 67 56 nolu hesaba yaparsanız yurt içi kargo ile adresinize teslim gönderebiliriz kargo ücreti ndirimli olarak size aittri .2,5 ytl dir...

50 adedi içi boyalı olursa 30 ytl den size yapabiliriz... boyasız isterseniz. 25 ytl den size yapabiliriz...

azusa111' Alıntı:
Selam Mehmet bey,
Ben de künye yaptırmak istiyorum.
50 adet alüminyum künyelerden yapabilirmisiniz?
Künyede Gürkan K. 05378244276 Bayraklı İzmir yazılmasını istiyorum.
Ödemeyi nasıl yapacağız bu konuda da bilgi verirmisiniz?
Ve ne kadar ödeyeceğiz.
Teşekkürler.

Yapmış oldugunuz künye işi cok güzel en kısa zamanda sıpariş vericem..işinizde başarılar :heyo:

Geri